Tusfürdők

Yves Rocher Plaisirs Nature Malájziai Kókusz Hab- és Tusfürdő

4.2
Hozzáadva 2018.02.19.by

boros.vadon.eniko

A lágyan habzó, krémes tusfürdő diszkrét gyümölcsillattal öleli körül Önt.

A termék bőrbarát, semleges Ph-értékű.

Utoljára szerkesztve: 2017.04.06. 10:54 - 2017.04.06. 10:53

Nagyon szeretem a kókuszos dolgokat, a kókuszos illatot, de ezt a terméket nem szerettem meg. Pedig nagyon szép még a neve is, Malájziai Kókusz...nagyon jól hangzik. Első szimatra kellemes volt az illata, de nem erősen kókuszos, nagyon visszafogott. Nem erre számítottam és nekem nem is igazi kókusz. De kellemesnek tűnt. Aztán fürdés közben meg valamilyen rumos szag keveredik mellé, mintha kókuszlikőr lenne vagy nem tudom. Nem kellemes. Szavatossága pedig még rendben, úgyhogy lehet az én orrommal van baj. És olvastam korábbi véleményekben, hogy más meg ragasztószagot érez ki belőle. Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, akinek valami zavarja ebben az orrát. A többek által negatívumként említett csavaros kupak valóban kényelmetlenné teszi a használatát és a flakon sem áll kézre.Állagra krémes, jól habzik, nem hidratál, nem szárít, semmi extra, de nem tud többet egy sajátmárkás drogériás tusfürdőnél szerintem.Alig várom, hogy elfogyjon!

2017.03.19. 14:46

Évek óta használom, nem folyamatosan de mindig vissza térek hozzá. Isteni illata van, aki szereti a kókuszt, imádni fogja. A habja bársonyosan krémes, jól hidratál, egyáltalán nem szárítja a bőrt.

2017.03.05. 19:27

Aki a kókuszt szereti az bele tud szeretni

2016.11.18. 10:11

A csavaros kupakos flakont nem szeretem annyira, de az illata nagyon finom...emiatt nem is tart sokáig sajnos :)

2016.06.01. 21:17

Imádom. Jó az illata ,hidratál. A testápolójával együtt használom. Az szintén bevállt. 😀

2016.04.28. 16:44

Eddig ez a legjobb kókuszos tusfürdő, amit eddig próbáltam. Hosszú ideje kerestem már olyat, ami nem émelyítően édes és tömény, hanem a tavaszi nyári hónapokra is megfelelő, ugyanakkor nem illan el egyből az illata. Ez pedig pont annyira kókuszos amennyire kell, szóval nekem bevált.:)

Piactér

Több mutatása