Ezt a terméket már nem gyártják!

Yves Rocher

Ár:   2590 Ft   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   75 ml   Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   Yves Rocher márkaboltok   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

A krémet feltöltötte: minaya, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2022. november 28.

Kiszerelés:   75 ml
Lelőhely:   Yves Rocher márkaboltok
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

Barackmagőrlemény segítségével természetesen és kíméletesen tisztít, anélkül, hogy szárítaná az arcbőrt. Kanadai boreál tea kivonat bőrkiegyensúlyozó tulajdonságának segítségével szűkíti a tág pórusokat, eltávolítja a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket a bőrről gyengéden radírozva azt. Arcbőre visszanyeri természetes fényét!

• 91% természetes eredetű összetevőt tartalmaz
  • Ásványi olajat és szilikont nem tartalmaz
  • Nem zsíros textúra
  • Biológiailag könnyen lebomló formula

Tiria

vivien8000

Bőrtípus:  -
2023. augusztus 13.

Pár pecig használom körkörös mozdulatokkal a kombinált bőrömön.
Nekem az illata ès az állaga is tetszik. Szépen tisztít.
A finom szemcsék azért fontosak számomra, mert volt már negatív tapasztalatom erősebb/érdesebb arcradírral.
Màr a második tubust használom, nagyon szeretm.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 13.

Pár pecig használom körkörös mozdulatokkal a kombinált bőrömön.
Nekem az illata ès az állaga is tetszik. Szépen tisztít.
Màr a második tubust használom, nagyon szeretm.

Bagamer

2021. május 13.

Nagyon jó arcradír, melynek a segítségével valóban megtisztítom a felesleges hámsejttől a bőrömet. Kombinált a bőröm, amelyen ez az enyhén zsíros arcradír jó hatással van: a száraz részeket ápolja a tisztítás mellett, viszont a zsírosabb részeken sem tapasztaltam negatív hatását. Arról a tulajdonságáról nem tudok nyilatkozni, hogy szűkíti-e a tág pórusokat, eltávolítja a felesleges faggyút, mert szerencsére nincsenek ilyen negatív tulajdonságai a bőrömnek.
A szemcsék számomra megfelelő méretűek és elegendő mennyiségben tartalmazza a termék a hatékony radírozáshoz. Már csak ezt az arcradírt használom, hetente 1-2 alkalommal.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. május 13.

B.Csilla96

2021. április 17.

Szeretem ezt a termékcsaládot nagyon tetszik az illata és hatásosak is. Az állaga jó olyan, mint amilyen egy arcradírnak lennie kell. Benne a szemcsék kicsit nagyobbak voltak, mint amit szeretek, de pont ezért elég finoman radíroz és mégis hatásos. Egy nagyon jó kis termék összességében, de ár érték arányban, azért nem a legjobb, ha éppen van rá kedvezményes kuponom megveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. április 17.

dbetti93

2021. január 2.

Sajnos nekem jó és rossz tapasztalataim is vannak ezzel a termékkel kapcsolatban. Eleinte nagyon jól funkcionált és tisztította az arcom, majd egyszer csak gyulladt, fájdalmas pattanások jelentkeztek. Eleinte értetlenül álltam a dologgal szemben. Próba szerencse alapon váltottam egy TBS arctisztítóra (amivel ilyeneket nem tapasztaltam), majd amikor az elfogyott, visszatértem ehhez. Pár használat után minden rendben volt, majd ismét jöttek a gyulladt pattanások. Illetve nekem zsíros érzetű ez a radír ahogy felkenem, úgyhogy nálam sajnos elvérzett ez a termék, pedig szerettem volna szeretni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 2.

laregina

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. január 2.

Nagyobb szemcseju arcradir a hydrahoz hasonlitva. Javitja a bor zsiros allagat, szepen leszedi az elhalt hamsejteket, megsem szarit. Nekem tetszik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 2.

Rean519

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2020. január 22.

Gyengéden radíroz és tisztít. Pár percig rajtahagyom az arcomon és szép hidratált utána az arcom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. január 22.

Benedetta88

2020. január 18.

Nagyon krémes, apró szemcsés arcradír. Kellemes illata van, gyengéden tisztít. Sima és puha arcbőrt hagy maga után.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. január 18.

aniko19

Bőrtípus: Zsíros
2019. december 31.

Elég furcsa állagú, zsíros érzetet hagy maga után. Ettől függetlenül teszi a dolgát, puha lesz tőle az arcom.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. december 31.

Dephiinia

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. szeptember 26.

Első próbára nem hittem, hogy szeretni fogom. Szerintem kifejezetten rossz szaga van, sokkal több kell belőle, mint a Hydra Végétálos társából. Nehéz, olajos textrúrájú krém, ami nekem furcsa egy radírtól. Nem habzik, nehéz eloszlatni. Zsíros érzetet hagy a bőrön, ami miatt nem érzem, hogy tiszzítana. Hogy akkor miért kap mégis 4*-ot? Mert a 2. használat után reggelre sokkal szebb lett a bőröm. Visszahúzódtak a pattik és nem jelentek meg a kiszáradt foltok sem az arcomon, mint a maszkja esetében és finom puha lett az arcbőröm. Szóval valamit mégiscsak tud!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 26.

hibiscus

2019. szeptember 23.

Kellemes a használata, krémes, megfelelő méretű és erősségűek a szemcséi. Ami furcsa, hogy a krémes állag elég hamar beszívódik a bőrbe, ami este nekem kicsit zsíros érzetet kelt, de reggelre szép, puha lesz a bor tőle. Akciósan 1800 Ft-ért érdemes többet betárazni, mert az alap 2600 Ft-ot drágának találom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 23.

Antioxidánsok: Hydroxyacetophenone
Hidratálók: Glycerin, Hydroxyacetophenone
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Pálmaolajból előállított bőrpuhító (emollient) és sűrítő anyag. Pattanásokra hajlamos bőrűeknek jobb kerülni, mert potenciális pórus eltömítő.

Glycerin h 0 0

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító  hatással lehet a bőrre.

Leggyakrabban samponokban és lemosókban található emulgeálószer, emollient, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag.

Sárgabarack magjából őrölt por, mely a kozmetikumokban bőrradírozó funkciót tölt be.

Magyar neve kálium hidroxid. A kozmetikumokban főként  a pH beállítására (lúgosításra) használják. (pl. citromsav mellett, savasságának ellensúlyozására)

Kamilla virágából kivont vizes folyadék. A kamillatea gyógyászati célokra való használata nagy hagyományokra tekint vissza. A kamilla közismerten gyulladáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő hatású. Mérsékelt antioxidáns hatása is van.

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Többfunkciós szintetikus antioxidáns és hidratáló, bőrkondicionáló összetevő, amely segít fokozni a tartósítószerek hatását (ez lehetővé teszi a kozmetikai vegyészek számára, hogy kisebb mennyiségű tartósítószert alkalmazzanak anélkül, hogy elveszítenék a hatékonyságot, miközben csökkentik az allergiás reakciók kockázatát) és nyugtató hatással is van a bőrre.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Cellulózból származó zselésítő és sűrítő anyag. A CosIng besorolása szerint még felületi hártyaképző, emulzió stabilizáló és a krémet homogénné tevő segédanyag.

Egy árvacsalánfélék családjába tartozó virágos növénynek, a bajkáli csucsóka gyökerének a kivonata. Kínában az 50 leggyakrabban használt gyógynövények közé tartozik, melyet több ezer év óta használnak. Szövet összehúzó, nyugtató, hidratáló összetevő.

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Ph értéket szabályozó és maszkoló (a nem kívánt anyagokat, illatokat semlegesítő) segédanyag.

Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.

Gumiarábikum. A Szahara vidékén honos arabmézgafa szagtalan, nyálkás, gumiszerű váladéka. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint filmképző és maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő) hatása miatt használják a kozmetikumokban, az EWG szerint pedig kiváló kötő- és sűrítőanyag. Az összetevővel elsősorban szempillaspirálokban találkozhatunk.