Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Sérum Végétal Arclemosó Tej

Hozzáadva 2016.01.19.by

Anita13

Minden ránctípust megcéloz és ideális a kíméletes sminkeltávolításra. 4 féle új szabadalom.* A Cosmétique Végátal kutatói a Jeges Kristályvirágot választották mivel kivételes életerejéről ismert és serkenti a bőrben lévő mTOR fehérjét, ami újra aktiválja a sejtek bőröregedést gátló működését. Lágy hidratáló textúrája könnyedén eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket miközben arcvonásai kisimulnak. Használja reggel és este arcbőrén és nyakán. *Franciaországban beadott szabadalom.

Jeges Kristályvirágot és több mint 85%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A flakon PET, melynek 25%-a újrahasznosított PET-ből készült. Ásványi olaj, színezék és parabénmentes.

2020.09.24. 18:03

A maradék smink lemosására használom az arcomon. A márka express lemosója után. Plusz utána még a teafaolajos szappan is megy az arcomra, de úgy érzem, hogy ettől a terméktől (is) nagyon puha lesz a bőröm. A ránctalanító hatása nekem nem elvárás, nem figyeltem, hogy mit tud ezen a téren.Megéri az árát, de nem fogok belőle azért nagy tételben vásárolni :) Mindenesetre nagyon szeretem.

2019.09.08. 06:54

Sminkeltávolításra használom, amit elég jó hatékonysággal végez, de nem maradéktalanul. A BB krémmel már nehezen bír, úgyhogy ha van rajtam, ahhoz plusz sminkeltávolítás is szükséges. A bőrőm szereti, kellemesen puha lesz a használat után. Én pár perc beszívódás után folytatom az esti arcápolási rutint, vagyis habzó arclemosóval átmosom az arcom, úgyhogy biztosan kevésbé fejti ki a hatását, mintha hagynám teljesen beszívódni. Ahhoz viszont túl zsíros érzetet hagy, hogy ne mossam le. De nem is a ránceltávolítás a fő cél, hanem a smink eltávolítása, amiben nem rossz.Az adagolás nem a legkényelmesebb sajnos. Ha itt is lehetne pumpás adagolót beletenni, mint az Yves Rocher testápolóknál (természetesen újra felhasználni, nem eldobni minden alkalommal), sokkal kényelmesebben lehetne adagolni és nem úszna néha a vattakorong az arctejben.Akciósan/kuponnal az ára jó.

2018.07.19. 19:17

A sminket jól eltávolítja, bár nekem kissé "nehéz", zsíros érzetet hagy maga után.

2018.03.26. 05:44

Ahogy már nem egy Yves Rocher terméknél, az adagolás valahogy itt is "pain in the ass". :-/ Gyakran végzem könyékig lemosósan, ha annyit akarok a vattakorongra nyomni, ami elég is lesz. Ilyenkor pacsmagolhatok több másik koronggal, hogy valahogy eloszlassam azt az irdatlan mennyiséget, amit kiköhögött magából. Ezért le kell vonjak 1-2 csillagot, de máskülönben jól teszi a dolgát, nem irritál, nem zsírosít.Vannak ugye sminkek "24h" vagy "waterproof" jelzéssel, na, azokkal is elbánik, de ezt még nem emelném ki külön teljesítményként, mert azzal nálam egy edzés vagy kb. a szokásosnál több pislogás is el tud.

2018.02.18. 12:31

A tonikjat használom, a kettő együtt nagyon jó. De külön külön is az igazi. A tej olykor egy picit mintha zsírosabbá tenné a bőröm, de télen fantasztikus tőle az arcom :)

2016.07.14. 07:56

hatalmas IGEN! a sminket szépen eltávolítja, és mintha tényleg tenne valamit a ráncokkal... sima és puha marad a bőröm utána