Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

4.9
Hozzáadva 2022.07.13.by

Fonte

200 ml és 400 ml

A városi szennyezés, a stressz, a fáradtság vagy az intenzív életmód veszélyt jelent a bőrre: hiányzik az oxigén és végül kiszárad. A gyógynövényes kozmetikai kutatás szakembereit az óceán tisztító ereje inspirálta, és a Tetraselmis mikroalgákat választották hatóanyagként, a negatív hatások és a bőr öregedése elleni küzdelemben rendkívüli képességekkel rendelkező tengeri növényeket. Antioxidáns és oxidáló tulajdonságok, speciálisan a bőrhöz igazítva, amelyből hiányzik a nedvesség. A micellás víz megbízhatóan eltávolítja a tartós sminket. Friss textúrájának köszönhetően puhává, tisztává és lazábbá teszi a bőrt.

3790 Ft és 4990 Ft-tól

2024.02.15. 19:35

Tényleg a legjobb micellás víz, jobb mint ami először jött ki. Az árát megkérik. Dörzsölést nem igényel, oda kell nyomni és lehúzni. A nagyon makacs szemöldök festéket is leszedi. Szempillafestékre még nem próbáltam. Szemen sem csíp.

2023.10.30. 09:00

Egyszerű de nagyszerű kis lemosó. A mindennapi sminket gond nélkül, kíméletesen eltávolítja. Nem csíp, nem irritál. Szerettem, elhasználtam egy 400 ml-es kiszerelést.

2023.08.08. 11:05

Adventi naptárban volt mini kiszerelés. Nagyon szuper kis sminklemosó, csodásan eltávolítja a sminket, nem irritál.

2023.05.15. 16:54

Robbanásszerűen távolítja el a bőrről a sminkmaradékokat és végre egy olyan termék, ami szemre is simán használható, mert nem irritálja, csípi azt. Gyengéd a bőrhöz mégis hatékonyan végzi el a dolgát. Az egész termékcsaládot nagyon megszerettem kezdve a lemosó habjával, amit már évek óta újraveszek. Mindig kisimult és tiszta tőle a bőröm úgy, hogy nem szárítja szét és egy kellemes algás természetes illata van. Bár a mini kiszerelés van meg nekem is, de ezek után elképzelhető, hogy a nagy is a kosaramban fog hamarosan landolni. Egyszerűen imádom! Az eddigi legjobb micellás víz, amit használtam. Tisztít, frissít, kíméletes a bőrhöz. Általában kevés vízzel és a lemosó habjával szoktam utána még tisztítani a bőrömet. Mert senki ne feledje: a micellás vizet minden esetben le kell mosni!

2023.04.05. 07:12

Én is ajándékba kaptam a mini kiszerelést, ès egyszer csak észrevettem, hogy nagyon fogy :) Általában a 2 in 1 cuccoknál egyik funkció sem teljesül maradéktalanul, de ez kivètel: nagyon jól leszedi a sminket (normál, vízállót nem hasznàlok), közben nem csípi pirosra a szemem, remekül frissít, nem hagy olajos érzetet, de nem is szárìt csikorgósra mint az utolsó Garnierem. Bejövős, szerintem a nagy kiszerelést is megveszem majd.

2022.11.29. 15:53

Alaposan tisztít, használat után tiszta vízzel leöblítem. Nem irritál, jó érzés lenne használni, ha nem lenne számomra ennyire erős illata. Mini kiszerelésem van, a nagy mennyiségű parfüm miatt nem veszem meg a normál méretet.