Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Yves Saint Laurent Encre De Peau All Hours Concealer

1 vélemény
Hozzáadva 2020.06.10.by

Ritta12

• Akár 16 órán át tartó, erős fedésű, folyékony korrektor.
  • Gyönyörűen eloszlatható fedés a sötét karikák és a bőrhibák elrejtéséért.
  • Maszkhatás nélkül.
  • Bársonyos, matt hatás.
  • Nem kenődik el és ellenáll az izzadtságnak.

8 árnyalatban kapható

11 490 Ft-tól

2021.11.06. 12:12

Annó amikor megvettem, nem voltam különösebben oda érte. Nemrég a kezembe akadt egy sietős reggelen, és mivel nem akartam húzni az időt azzal, hogy még ecsetet keresgéljek és azzal pamacsoljam fel a szokásos korrektoromat indulás előtt, gondoltam ezt gyorsan felapplikálom az ujjbegyeimmel. Aznap amúgy is nagyon minimál sminket terveztem, korrektor kvázi alapozó helyett a kritikus pontokra, szemöldökceruza, kis pirosító, slussz. Úgy megszerettem erre a célra, hogy lassan el is fogy. A szemem alá, orrom környékére viszek fel egy keveset és azt az ujjaimmal eltapogatom az arcom középpontjai irányába. A legvilágosabb árnyalat kellemesen kiemeli, felfrissíti a tekintetemet, nem ül bele csúnyán a redőkbe, pórusokba, nem szükséges porral fixálnom, enyhén púderes, matt hatást biztosít. Száraz, érettebb bőrre emiatt lehet nem is lenne a legjobb választás.Ami miatt nem adok 5 csillagot: bőrhibák, azon belül is pattanások elfedésére szerintem kevésbé alkalmas: nem ül szépen a bőrön, nem fed eléggé és nem is elég tartós hozzá. Nem bánnám, ha nem ígérné mindezeket.Komolyabb bőrhibákra nekem az Urban Decay régi verziójú Naked korrektora az egyetlen folyékony állagú korrektor, ami bevált, illetve a tégelyes Nars a fegyverem. Ha nem lenne még más felhasználásra váró korrektorom, még újra is venném.

Piactér

Több mutatása