Sminkek szájra

4.1
Hozzáadva 2024.05.17.by

Tarzicia

3.2 g

Hibrid ajakápoló rúzs, amely egy rúzs intenzív színét és egy ajakápoló olaj textúráját egyesíti magában. 6 féle tápláló olajjal gazdagított, építhető formula. Könnyedén siklik az ajkakon, ragyogóvá teszi és 24 óra hosszat hidratálja az ajkakat.

15 árnyalatban kapható

$45-tól

2025.01.22. 19:05

Olaj létére szépen építhető és pigmentált. Színválasztásnál kicsit mellé lőttem, nem számítottam ilyen intenzitása, de ez nem a termék hibája. A csomagolása gyönyörű, más, kicsit natúrabb árnyalatot is ki fogok próbálni. Alapvetően szeretem, szívesen nyúlok utána.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.13. 17:17 - 2024.07.24. 12:50

Kifejezetten színezett hidratáló/ajakolaj/szájfény gyanánt gondoltam ezt a terméket azokra a napokra, amikor csak ajakkontúr ceruzával kihúzom az ajkaimat és kell rá egy kis szépen fénylő, hidratáló, nem túl erőteljes színt adó valami. Nos, mindezt tudja ez a termék, plusz nagyon igényes a csomagolása is.

Utoljára szerkesztve: 2024.06.02. 08:44 - 2024.06.02. 08:39

Vacilaltam a Love shine es a Candy glaze kozott vegul erre esett a valasztas mert a candy glaze-hez hasonlo eros fedezu, nagyon fenyes ajak termekem van en inkabb ajakolaj alternativat kerestem ami biztos nem fog kifolyni a csomagolasbol. Meg persze elegge nagy hype volt social median s kivancsi lettem. Learazva vasaroltam ket arnyalatban eloszor 154 utanna 203. A szinei szerintem nagyon szepek de azert megeri elobe kiprobalni, ha biztosra akar menni az ember. A 154 csak online swatch utan vasaroltam meg (a varosomba levo douglasba nincsenek ysl termekek). Olyan tenyleg huvos bogyos szine van rajtam inkabb voroses mint lilas de igazan szep epitheto ami nagyon tetszik. A 205 szin meg wow szamomra a tokeletes nude minden napra. Maga az alagga pont az amit iger konnyen csuszik es epitheto szinek. Nekem igazan hidratalo, hogy most 24h sajnos nem tudom megmondani mert estenkent hasznalok hidratalo ajak maszkot. Nekem tokeletes ajak olaj alternativa legalabb is a clarins olajahoz kepest nekem hidratalobb es nem folyik a clarins tubusat sajnos nem tudom csak bedobni a taskamba... A csomagolasa tenyleg szolid bar tükrözné a valasztot arnyalatot akkor vagany lenne. Osszegezve egy probat szerintem megér ha szereted az ajak olajokat foleg ha megtudod venni learazva. PS: egy nagyon vagany termek kombo a rare beauty lip oillal. Reggel felkenem a rare beautyt napkozbe miután mar lekopott a fenye frissitem ezzel

2024.05.04. 18:06

A csomagolas valoban gyonyoru es minosegi. Kb ennyi a pozitivum :D dohanyzoknak semmikepp nem ajanlom,egy cigi leszedi a 40%at...kb labello szint,a carmex tartosabb :D persze nyilvan nem csodat vartam,de ennel tobbet.. Hidratalni igazan nem hidratal,felkenes utan jo,tenyleg olajos erzes,de idovel elkezdtek huzodni az ajkaim igencsak. YSL sminkjei altalaban tularozottak,es semmi minoseget nem hoznak,ez sem kivetel,vegyetek inkabb diort ,ossze sem lehet hasonlitani

2024.05.04. 17:17

206os színem van, nagyon szép, minőségi csomagolás, siklik és kellemes viselet.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.20. 14:50 - 2024.04.27. 16:43

Gyönyörű csomagolásban egy szuper jó rúzs, szájfény. Két világosabb szín áll jól nekem, mert nem kedvelem az erős és sötét szájfényeket. A 44-es árnyalat egy kellemes világos nude, pink árnyalat. A 150-es változat pedig egy barackos, korallos árnyalatú szájfény. Nekem utóbbi jobban áll, mert az egy meleg tónus, ami az én bőrszínemhez és hajamhoz jobban passzol. Nagyon szép vizes hatasú, csillogó finise van. Ráadásul tényleg hidratál és remek érzés hordani. Igazi luxus termék és az ára is ennek megfelelő. Viszont sajnos nem tartós. Akkor is hamar kopik, ha nem eszem, iszom. Amúgy tényleg hidratál. Teljes áron drága darab, s cserébe nem sokáig tart. Ajándékba elfogadnám, vagy akciósan esetleg megéri beszerezni. Hétköznapokra tökéletes lehet, de sűrűn kell újrakenni. Csak 3 csillagot kap az ára és a gyenge tartósság miatt.