Lelőhely: Zara üzletek

10 ml és 80 ml

Illatjegyek: rózsa, ámbra, vanília

1995 Ft és 6995 Ft-tól

2024.10.30. 13:40

Szeretem a gourmand illatokat, viszont ez nekem fejfájdító. Nem is az édessége, hanem a tömény rózsa, rajtam mást illatjegyet nem igazán lehet érezni. Tartósnak, tartós.

2024.04.06. 15:47

Nekem ez totál Armani Sí. Bevallom, így kicsit már bánom is, hogy megvettem. Persze ugyanakkor szép, édes rózsa, de nem különösebben különleges.

2023.10.29. 14:33

Mielőtt le írom a véleményem, tudnotok kell, hogy az én bőrkémiámmal a parfümök egy része furcsán működik együtt.Egy 5 ml-s kis mintán van belőle, amit itt vásároltam a Km-en.Az én bőrömön a rózsa jegy a domináns ebben a parfümben. Olyan friss, mint ami kint van a kertben. Édes, vaníliás rózsa, semmi több, legalábbis rajtam.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.24. 20:41 - 2023.07.29. 16:12

Sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e, mert rengetegen hordják. De annyira vágytam rá, hogy végül egy 30 ml-es kiszereléssel gazdagodott a gyűjteményem. Szerintem nagyon szép kreáció, szexi és elegáns is egyszerre. Sokan megkérdezik, hogy mi ez a finom illat amikor viselem. Én inkább hűvösebb időben hordom, mert melegben szerintem fullasztó, esetleg egy hűvösebb nyári estén tudom még elképzelni. Rajtam nagyon tartós, bőrön 10-12 óra minimum, de volt, hogy még zuhanyzás után is éreztem magamon. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen. Jár az 5 csillag!

2023.04.17. 10:38

Ijesztően nyit, mint a Luxure Coffee Time: konyak és potpourri.Szerencsére hamar szelídül. Ámbrás, édeskés hervadtrózsa-illat lesz rajtam belőle. Érzek benne valami tolakodó keleties jegyet. Olvastam valahol, hogy oudos illatot érzett benne valaki, ez lehet az.Először azt hittem, fekete csipkéhez jó lesz koncertre, gótikus, borongós illatnak éreztem.Most már ott tartok, hogy ez nem borongós, hanem nagymamás. Csöppet sem csinos, nem dögös, idősebb hölgyek meg találnak jobbat is, ha fűszeres-ámbrás parfümöt keresnek.Próba nélkül nagyon rossz ötlet megvenni, ajándékba sem adnám, rosszul is elsülhet.

Utoljára szerkesztve: 2023.04.01. 05:23 - 2023.03.31. 14:50

Nem ismerem a Montale és Delina parfümöket, így nem tudom, hogy azokra mennyire hasonlít. Rajtam kimondottan Armani Sí-re hasonlít, de mézesebb kiadásban. Rózsa sehol. Masszívan órákon át tartja magát, nagyon tartós és elég csíkhúzós is. Aztán egyszercsak hirtelen nagyon finom, pézsmás tisztaság illattá szelidül. Jó nagy eltérés van a két illat között, így kb. 2in1 parfümnek is felér.😅 Nekem a leszáradása finomabb, az jobban tetszik. Egynek jó volt kipróbálni, azért örülök, hogy csak 10 ml-est vettem.