Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
deepfriedleaf
Az áttetsző, méz színű és állagú, leöblítendő maszkok egyaránt alkalmasak normál, zsíros, kombinált, száraz és érzékeny bőr ápolására. A termékekben lévő „kozmetikai méz” (manuka, tápióka és pitypang méz) aktívan simítja a bőrt, enyhíti az irritációt és a bőrpírt. Kellemes édes aromát, és jól táplált, bársonyosan puha és sima bőr érzetet hagy maga után. Az arcmaszk a száraz és érzékeny bőr igényeihez kifejlesztett készítmény. Hatékonyan simítja az epidermiszt, csökkenti a bőr érdességét, nyugtatja az irritációt. Hidratálja, erősíti és rugalmassá teszi a bőrt. A benne lévő természetes növényi olajok táplálják az arcbőrt és javítják az állapotát.
2021.10.27. 06:00
Isteni finom mézes illata van. Könnyen fel lehet vinni a bőrre és könnyen le is lehet mosni.Én még pluszba tettem bele pici virágmézet az extra hatásért és fél órát hagytam magamon. :)Összeségében nem rossz arcmaszk valamennyire hidratálja is a bőrt, de ennyi. Lehet, hogy rendszeres használattal jobban észrevehető a hatása.Akciósan jutottam hozzá 400 Ft-ért.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!