MÁRKAKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés
Richtofit

Richtofit


A Richtofit a Richter Gedeon gyógyszervállalat által kifejlesztett termékcsalád. A Richtofit márka története az 1980-as évek elejére nyúlik vissza, amikor a Richter Gedeon – akkori nevén Kőbányai Gyógyszerárugyár – tudományos kutatócsoportja azt a feladatot kapta, hogy fejlesszen ki egy gyógynövény alapú, korszerű és hatásos termékcsaládot. A koncepció lényege az volt, hogy a gyógyszergyári háttérrel kizárólagosan gyógynövényekből készülő új termékcsalád feleljen meg az aktuális fogyasztói elvárásoknak.

A márka fő termékcsaládja a Richtofit SPORT volt, amelyet kifejezetten sportolók, sportolást kedvelő emberek számára fejlesztettek ki és hatásosnak bizonyultak az izmok sportolással kapcsolatos ápolásában. A termékek klinikai vizsgálatokon lettek bevizsgálva, s élsportolók és az akkori Testnevelési Főiskola kutatói segítettek a termék véglegesítésében.

Napjainkban három Richtofit termék van forgalomban: a Richtofit SPORT, a Gyógynövényes Krém, illetve a Richtofit Gél ajakherpesz kezelésére.

LEGNÉPSZERŰBB

LEGÚJABB RICHTOFIT termékek A KRÉMMÁNIÁN

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.