ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Angelica Archangelica

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Orvosi angyalgyökér kivonata. A wikipédia szerint gyógy- és fűszernövény. Az angyalgyökeret felhasználják vizelethajtó borok, étvágyjavító, szélhajtó, izzadást megszüntető, idegerősítő gyógyteakeverék készítésénél.

A kozmetikumokban használják a növény levelének, gyökerének és magjának a kivonatát és olaját is. A növény legtöbb részét a CosIng bőrjavító és tonizáló összetevőnek kategorizálja. Levelének kivonata szövetösszehúzó. Gyökerének kivonata és olaja pedig illatanyag, maszkoló (kellementlen íz és illat semlegesítése). Paula Begoun szerint gyökerének az olaja fény hatására mérgezővé váló összetevőket tartalmaz. Az olaj pozitív tulajdonsága viszont, hogy antioxidáns hatása is van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.