kathybug
Tradicionális gyógynövény készítmény, mely előnyös a gyulladásokra hajlamos, illetve rovarcsípésekre érzékeny bőrű felnőtteknek, gyermekeknek. Hatóanyagai a bőr életműködését elősegítik.
2019.11.26. 09:53
Mindig ezt használom izomfájdalomra, zúzódásra, rándulásra.Tökéletesen megfelelt eddig.
2019.04.05. 19:12
Nagyon jó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Rendszeresen használom, nekem nagyon bevált.
2013.07.15. 14:47
Ajándékként kaptam, az összegyűjtött pontok után. Nagyon kiszáradt kézre, lábra, néha egy-egy kidörzsölt bőrfelületre kenem, vagy magában, vagy sima hintőporral. Mindegyikre jó, bár kissé zsíros, inkább esti használatra javasolnám. Illata milyen is lenne, ha nem gyógynövényes, elvégre nincs benne mesterséges illatanyag, ami elnyomná a sok jó kis "kivonat" szagát... Nem rossz krém, bár lehetne kicsit "natúrabb", de ennyi pénzért ne várjunk csodát!! :)
2012.12.29. 13:32
Szúnyog, rovarcsípés okozta viszketés enyhítésére tökéletesen bevált.
2011.01.20. 12:59
Én imádom, kezdődő ekcémára is jó! Innoreuma krémhez keverve fele-fele arányban szoktam derékfájásra.