ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Eugenia Caryophyllus

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Szegfűszeg. A kozmetikumokban a szegfűszeg különböző részeinek olaját és kivonatát egyaránt használják. A CosIng a szegfűszeg különböző részeit illatanyagnak kategorizálja, virágának kivonata szövet összehúzó, tonizáló összetevő. Levelének kivonata hidratáló. A TruthInAging szerint a szegfűszeg olajnak gomba és baktérium ellenes tulajdonsága is van. A szegfűszegolajban található a kozmetikumokban illatosítóként gyakran használt eugenol, mely bőrirritáló hatású.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.