ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Myristica Fragrans

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Szerecsendió. A kozmetikumokban a szerecsendió kivonatát és olaját egyaránt használják. A CosIng a szerecsendió különböző változatait bőrkondícionáló, maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) anyagnak kategorizálja. A wikipédia szerint a szerecsendió népszerűségét illóolajának köszönheti, mely a mag 5-16%-t teszi ki.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.