Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Alverde Oriental Feeling Makadámiadió és Karitévaj Tusfürdő

3.7
Hozzáadva 2012.03.04.by

bnonikaa

Az ellenőrzött gazdálkodásból származó makadámiadió-olaj és sheavaj gyengéden tisztítja és ápolja a nagyon száraz és érzékeny bőrt is.

2013.06.27. 13:12

Annak idején ez volt az első natúr tusfürdőm. Az illatán kívül semmi más problémám nem volt vele. Viszont az illata annyira nem jött be, hogy alig vártam, hogy elfogyjon.

2012.09.12. 18:37

Kedvencem volt! Szuper, mint a testvaj. Újra gyártják! Várjuk szeretettel Magyarországon is!

2012.03.03. 20:19

ki tudja az árát? Pécsen is lehet kapni?

2012.02.22. 11:33

A legjobb Alverde tüsfürdő: isteni illata van (bár az állaga tényleg nem a legjobb).Kis darabkák (gondolom ez a karitévaj) úszkálnak benne, szerintem emiatt nem szárítn.Nagyon kellemes illatot hagy tuolás után, merem jánlani.

2011.10.28. 13:51

Nekem az Alverde tusfürdői közül ez jön be a legjobban. Az állaga valóban elég érdekes: kicsit folyós, zselés, és mintha kis krémdarabkák lennének benne. Az illata szerintem kellemes, de nem túl erős és tusolás után hamar elillan. Egyáltalán nem szárít, kellemes, tiszta érzést hagy maga után. Natúr termék létére és az árához képest szerintem nagyon jó.

2011.10.28. 09:40

Szerintem isteni illata van, pont olyan mint a testkrémé. Én nagyon szeretem. Habzani valóban nem habzik, zselés állagú, ennek ellenére nem kell szerintem annyira sok belőle.