ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Asparagopsis Armata Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Piros alag kivonata, melyet a CosIng bőrvédő összetevőnek kategorizál. Általában a különféle alga kivonatokat sűrítő, emollient vagy antioxidáns összetevőnek használják a kozmetikumokban, arról azonban sajnos nem igazán van információ hogy konkrétan ez a fajta alga kivonat mire szolgál.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.