ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cimicifuga Racemosa Root Extract

Funkciók:

Antioxidáns, Emolliens, Hidratáló

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Rövidvirágú poloskavész. A homeopátiában görcsoldó szerként használt. A kozmetikumokban a gyökér kivonatát használják, ami hidratáló, emollient, antioxidáns, bőrvédő és gomba ellenes anyag.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.