ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Mentha Arvensis (Wild Mint) Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A mezei menta olaja, amelyet a virágzás előtt leszedett levelekből nyernek. Színtelen, könnyen mozgó, mentolszagú folyadék. Íze csípős, ugyanakkor hűsítő érzést kelt. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használják a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint a bőrre irritáló hatással lehet.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.