Tusfürdők

Balea Dusch Peeling Orange & Minze

4.5
Hozzáadva 2021.02.08.by

siss

Bőrradíros tusfürdő narancs és menta illattal.

2018.01.30. 17:20

Nagyon finom volt az illata, kifejezettem jól esett ez a kombináció reggelente, nagyon szerettem használni. Radírnak nem mondanám, mert a szemcsék nagyon aprók benne, de 2 in 1 termékként szerintem mindennapos használatra is megfelelő. Szárítani nem szárított, az illata viszonylag tartósan megmaradt a bőrömön.

2016.09.07. 18:36

én meg vagyok vele elégedve. Eleve nem számítottam olyan szintű radírozásra mint egy kifejezett testradír hiszen ez radírozós tusfürdő. Az igazi testradír nem habzik szerintem. Heti többször használom mikor azt érzem hogy egy kis felfrissülésre vágyom. Nagyon jó az illata, nekem narancs és gyümölcsös rágó illata van, a mentolt nem érzem ki belőle. Nem tudom hogy újra fogom-e venni, Mire bejön a rosszidő ha lehet kapni akkor az almás-fahéjasat szeretném megvenni.

Utoljára szerkesztve: 2016.09.28. 00:51 - 2016.09.03. 21:40

Keresek egy jó radírozós tusfürdőt. Mivel sima Balea tusfürdőm van itthon (dinnyés) és azt nagyon szeretem így azt gondoltam talán ez is jo lesz. Az illata is tetszett. Egyszer próbáltam ki. Már zuhanyzás közben olyan kellemetlen tapintású lett a bőröm. Legutóbb akkor éreztem ilyet mikor gyerekkoromban mikor nagymamámmal laktam mindig olcsó szappant kellett használnom mert csak azt vett tusfürdőt nem. ☺ Szóval ez ugyanolyan. Zuhanyozás után elkezdett viszketni tőle a bőröm. Bekentem a megszokott testápolómmal ami ragacsos lett. Nem tudom van e köze a tusfürdőhöz. Előtte sosem csinált ilyet... Szóval nekem tuti nem lesz a kedvencem. És továbbra is keresek egy tényleg jó radírozós tusfürdőt mert ez nem az. 😕Update: úgy alakult hogy csak ez a tusfürdő volt itthon és jobb híján ezt kezdtem el használni. Kevésbé éreztem azt hogy szárít, mint először. Az illata meg továbbra is tetszik. Kap még 2 csillagot. Kezdünk összeszokni a kezdeti sokk után. 😊

2016.08.24. 11:34

Aztaaa,nagyon finom frissítő illata van. Először nem is akartam megvenni mert nem vagyok odáig a citrusos dolgokért de így nyáron igazán meggyőzött. Rákattantam a finoman radírozó "mindennapos" tusolóradírokra. Szeretem magam radírozgatni de picit erősebbet használok hetente-kéthetente az egész testemre főleg borotválkozás elött v. után,napozáskor stb... De ilyen melegbe olyan jó ezzel a kicsit szemcsés,frissítő,hűsítő tusival lezuhanyozni nap végén.

2016.08.08. 16:13

100 évvel ezelőtt lehetett kapni narancsos-mentás Fa tusfürdőt, narancs-zöld színű flakonban. Sajnáltam, hogy nem gyártottak ilyen illatú tusfürdőt többé. Nos, ez az illat teljesen olyan! :)

2016.07.23. 12:51

Egy ideje tesztelgetem a tusoló radírokat. Télen nagyon szerettem a vaníliás változatát, ezért gondoltam ezzel is teszek egy próbát. Sajnos ez nekem nem annyira tetszik. Ahogy vannak "gej" sütemények vagy mia szösz, én ezt egy "gej" zselének érzem. Valmiért citrusosabbra számítottam, lehet valami citromos izé után kellene néznem. A radírozó hatása nem túlzás, de éppen ezért mindennapi használatba is bevethető. Összeségében nem rossz, de ezt az "ízt" legközelebb kihagyom.