ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Morinda Citrifolia Fruit Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az Indiai eperfa, vagyis a noni gyümölcsének a kivonata. A noni gyömölcsének (és levelének) sokféle gyógyító tulajdonságot tulajdonít a polinéz kultúra, de a CosIng besorolása szerint a kozmetikumokban használva csak bőrkondícionáló funkciót tölt be. Egy 2012-ben 49 résztvevővel (38-55 év közötti nők) végzett 6 hetes laboratóriumi kísérlettel igazolták, hogy a Noni kivonat jelentősen csökkentette az apróbb ráncokat, szarkalábakat és javította a bőr rugalmasságát. A vizsgálat során egyetlen résztvevőnél sem jelentkezett irritáció és több mint 90%-uk tapasztalt érzékelhető javulást a bőre állapotán.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.