Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Gél állagú hidratáló éjszakai arcmaszk hialuronsavval és shea vaj szemcsékkel. Érzékeny bőrre is használható, klinikailag tesztelt. Illat- és parabénmentes.
Használata után bőr kipihentebbnek tűnik, már néhány használat után is segít halványítani az apróbb ráncokat, a bőrszárazság okozta külső jelekben javulás mutatkozik.
2022.02.08. 22:27
Jól hidratál és illatmentes, primernek is tökéletes, nekem csodaszer.
2020.12.11. 12:25
Nagyon szeretem. Száraz bőrömet nagyon szépen hidratálja. Valóban nehezen szívódik fel, de cserébe nagyon szép eredményt ad.
2020.02.27. 18:40
Nekem nagyon bevált, a száraz bőröm reggelre sokkal puhább, kisimultabb. Arra érdemes figyelni, hogy jóval lefekvés előtt kell felkenni, hogy a párnád ne kapjon belőle.
2020.01.02. 10:48
Első pár napon teljesen jó benyomást tett a krém, kellemes az állaga, nagyjából felszívódik, tetszettek benne a kis szemcsék. Viszont kb egy hét után olyan szinten "ragyás" lett tőle az arcbőröm, mint talán eddig semmi mástól. (sőt, egyáltalán nem jellemző a bőrömre, hogy gyulladásos pattanások alakulnának ki rajta.). Egészen biztosan ez okozta, mert mikor abbahagytam a használatát, helyrejött a bőröm, s utána próbaképp megint elkezdtem használni, és kezdtek előjönni a gyulladt pattanások. :(. Szóval sajnos kuka.
2019.09.30. 11:39
Heti kétszer használom, reggel mikor lemosom, nem is kell további arcápolás, mert érezhetően puha lesz az arcbőröm tőle. Ami picit zavaró, számomra is a ragacsos érzet, mert mindig ragad hajszál az arcomra, és éjszaka folyamán kap a párnám is belőle. :D Ettől függetlenül tényleg megteszi a hatását.
2019.05.06. 11:13
Leginkább az tetszik benne, hogy a kis gyöngyök mindenféle erőlködés nélkül, szépen szétoszlanak a bőrön. Nagyon könnyen felvihető az arcra.Picit nekem is ragacsos érzést kelt, de nem zavaró. Különösebb változást, kisimulást nem tapasztaltam még a használat után. Heti 2-3-szor szoktam használni, egyelőre még várom a csodát.