Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Avon Anew Clinical Éjszakai Hidratáló Arcmaszk Hialuronsavval

4.4
Hozzáadva 2017.10.16.by

ursuska

Gél állagú, hidratáló krémmaszk hialuronsavval és shea vajjal, mely segít mélyen hidratálni a bőrt.

• segít halványítani az apró ráncok megjelenését
  • a bőrszárazság okozta külső jelekben javulás mutatkozhat
  • használata után a bőr kipihentebbnek tűnhet
  • a hialuronsav ereje 3x-os hidratálást nyújt
  • elősegíti a hatékony bőrregenerálást

2019.08.03. 11:04

Nagyon kellemes arckrém! Az egyik kedvencem, mert jól hidratál és selymes lesz tőle a bőröm.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.03. 13:18 - 2019.06.21. 11:51

Kétszer is nekifutottam, egy-egy mintával. Éjszakára felkentem és vártam a hatást. Már a felkenésnél sem éreztem, hogy szükségem lenne erre a termékre. Semmi kellemes nem volt benne. Nem mondom, hogy rossz volt, de 5000Ft-ért már lehetne valami. Eredmény semmi.

2019.05.04. 22:11

imádom! Reggelre mindig olyan szép, pihe-puha és kisimult az arcbőröm. Kicsit ragacsos mivel maszk, úgyhogy ez nem róható fel. Azt írja az utasításán, hogy hetenre párszor kell használni, de én minden este használom, néha éjszakai krémre, néha az nélkül. Egyébként is nagy arcmaszk-mániás vagyok, úgyhogy külön öröm, hogy létezik ez a termék, ami egész éjszaka táplálja a bőrt és segíti a regenerálódást alvás alatt., mert elég stresszes munkám van és nagyon sokat dolgozom, dohányzom és kávézom. Ezt nekem találták ki!

2018.12.08. 21:25

Nagyon szeretem, valóban kipihentebbnek mutatja a bőrt. Egyetlen hátránya, hogy ragacsos érzetet hagy.

2018.08.15. 08:06

Én nagyon szeretem, már többször újra vettem. Jól hidratál, jó érzés felvinni és tényleg kipihentebbnek tűnik a bőröm.

2018.03.12. 10:01

Imádom! a párom is rájárt :D képzeljétek, utána állandóan ezzel kenekedett két hét alatt elfogyott. Csodálatos krém, pedig nem vagyok nagy avon párti, és válogatós vagyok krémek terén.Ez nagyon nagyon hidratál, zselés.Talán ragad kicsit, de megszárad hamar.