ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Myroxylon Pereirae (Balsam Peru) Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A perubalzsamfa kérgéből kivont illóolaj. A kozmetikai szerekben maszkolóként (szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt) használják, de arra érzékenyekben allergiás reakciót válthat ki, ezért a kozmetikumokban korlátozásokhoz kötött a használata.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.