Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
lulley93
Elsőrangú frissítő-, élénkítő- és testápoló szer. Kiválóan alkalmas masszírozásra is. Sportolás, kirándulás, fürdés után frissíti, élénkíti a testet. Lábápolásra is remekül alkalmazható. Meghűlés esetén alkalmas a légutak tisztítására inhalációval, hörghurut és köhögés esetén a mellkasra kenve. Izomláz, ízületi- és gerincfájdalmak, fájó vénák kezelésére kiemelten alkalmazható.
Utoljára szerkesztve: 2016.08.01. 00:03 - 2016.08.01. 00:02
Szeretem. Nagyon jó illata van. Rengeteg gyógynövény van benne, ezt az illatán is bőven lehet érezni. Hamar beszívja a bőr, bőrápolásra sem utolsó. Masszírozáshoz (főleg fáradt vagy kicsit húzódott testrészekre) kiváló. Megfázáskor segít az orrdugulást megszüntetni. Párologtatáshoz is nagyon ajánlom, hihetetlenül jó illat (olyan spa-illat, szaunaszag) lengi be hamar az egész lakást. Az összetevői nem tökéletesek sajnos, de ha kell a sok-sok gyógynövény áldásos hatása, akkor használom.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.