ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Thymus Vulgaris (Common Thyme) Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

közönséges kakukkfű olaja. A CosIng maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és illatanyagként szolgáló összetevőnek kategorizálja. Paula Begoun szerint bár a kakukkfű olajának antioxidáns tulajdonsága van, a benne található illatanyagok bőrirritálóak lehetnek, ha nagy mennyiségben talalhatóek meg egy kozmetikumban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.