Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Encsi
Királyi luxus a férfi arcápolásban! Gyorsan ható formula természetes nedvességmegkötő hatóanyagokkal, melyek aktívan támogatják a bőr megújuló folyamatait. A könnyen felszívódó fluidum nemcsak hidratálja a bőrt, de antioxidáns összetételénél fogva hatékony védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Csökkenti a finom ráncokat, frissé varázsolja az arcbőrt.
2022.03.11. 16:35
Nagyon klassz, férfiasabb illat, exkluzív fekete üvegben (nem műanyag!). Pumpás, így gyors és egyszerű használni. Annyira tetszik, hogy néha csenek a férjemtől. :D
2019.05.02. 13:42
Nem tudom milyen megfontolásból, de ilyen mintát kaptam a rendelésem mellé. És mivel a családom egyik férfi tagja sem tesz igazán különbséget egy drogériás krém v Adrienne Feller között, ezért úgy döntöttem én próbálom ki, kiváncsiságból is. Nyilván kicsit más a férfi arcbőr szerkezete, mint a női, de ahogy nézegettem az összetevőket nem igazán találtam semmit, ami annyira eltérne egy "női" arckrémtől. A minta nekem is 3napra elegendő volt, még úgy is, hogy én szeretek mindent vastagon kenni, főleg estére. Nagyon jól beszívódik, nagyon kellemes az illata és nem pasis v borotvahab egyáltalán. Ami viszont meggyőzött, hogy reggelre olyan szép lett a bőröm, amit mostanában régen láttam a tükörben, nem tűnt el semmilyen ránc v karika, de az állaga jobb lett és tökéletesen hidratált. Én már nem igazán várok mást egy krémtől, met úgy találom a sok próbálgatás ellenére is: egyre nehezebb ilyen terméket találni.Szóval most megint ott tartok, hogy vagy ezt v egy másik fluidumját, de meg fogom rendelni a márkának, mert működik.
Utoljára szerkesztve: 2017.08.23. 07:00 - 2017.08.17. 07:59
5 ml-es termékmintát kaptam belőle, amit harmadik napja használok. Az első benyomások nagyon pozitívak: krémes állagú, nem az a nagyon folyékony lotion-szerű, néhány másodperc alatt beszívódik, egyáltalán nem hagy ragacsos érzést maga után, kiadós (még legalább 4-5 napra elegendő mennyiség van benne).Arctisztítás után használom reggelente, most nyáridőben magában is simán megállja a helyét, még késő délután is megvan a hidratáltság érzés, a bőrt selymesen puhává teszi. A hidegebb idővel lehet, hogy krémet kell felé tenni vagy a hidratáló krémet kell ehelyett használni, ezt majd meglátom. Az illata elég erős a többféle illóolaj miatt (pl.menta, rózsa, grépfruit), de a bőrre kerülve kb. 1 perc alatt elillan (vagy hozzászoktam), kellemetlennek, tolakodónak semmi esetre se nevezném.Azt hiszem lecserélem az eddig használt terméket (SK-II lotion) erre, mert ezt táplálóbbnak találom, nyáron magában is elegendőnek érzem és sokkal egyszerűbb a beszerzése, mint az SK-II-nek. Az ára a minőségét ill. kiadósságát nézve szerintem méltányos (gyors fejszámolással min. 10 hétre elég). Nagy kiszerelésben is megvenném, sőt valószínűleg be is szerzem, mert nagyon tetszik a durván jó hidratáló hatásaBeszerzési hely: Bp. MOM Park referenciaüzlet - nagyon kedves, segítőkész volt az eladó hölgy:)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.