ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Rhus Succedanea (Japanese) Wax

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Sumac viasz, ismertebb nevén Japán viasz, amelyet a Viaszszömörce nevű Japánban található fa bogyójából és/vagy szárából nyernek. Leggyakrabban természetes kozmetikumok, színes make-up és testápolási termékekben használják. A japán viasz kompatibilis a legtöbb növényi és ásványi eredetű viasszal, valamint a növény olajokkal, ásványi olajokkal és a vazelinnel. Remekül sűríti a formulákat és kellemesen képlékeny textúrát ad a keverékeknek.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.