ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Vigna Radiata Seed Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Mungóbab kivonat. A CosIng besorolása szerint bőrkondícionáló. A benne található vitaminok és fehérjetartalma miatt használt a kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.