Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
juditkaa70
Könnyed, vízszerű textúrájú pigmentfolt-halványító és ragyogásfokozó szérum 68% rizskivonattal és 2% arbutinnal. Egyenletessé teszi a bőrtónust, csökkenti a pigmentfoltok és hegek láthatóságát.
2024.10.16. 13:14
Szerintem szuper termék, könnyed az állaga viszonylag gyorsan beszívódik, nem marad ragacsos érzet.
2024.09.05. 17:09
Mikor bejött a márka hype-ja és a drogáriák is elkezdték forgalmazni, akkor nézelődtem a márkánál. Én a fényvédőjéért vagyok oda, de szerettem volna kipróbálni tőlük ezt-azt. Ez egy nagyon ígéretes szérumnak tűnt az összetevők alapján. Elhasználgattam kínkeservesen, de nem ájultam el tőle. Újra biztosan nem vásárolnám. Nagy csodát nem tapasztaltam, de legalább nem irritált.
2024.04.26. 13:36
Valóban ragad, szóval én smink alá egyáltalán nem tudom használni, így marad csak az esti rutinban. Ahhoz képest, hogy mennyire magas ára van, sokkal többet vártam tőle, mert érdemben nem halványította a pattanások után maradt foltjaim, ezért biztosan nem fogom újravenni miután elhasználtam.
2024.04.01. 17:29
Szép fényt, egységes bőrképet ad. Nekem eddig bevált, nem tudnék negatívumot írni erről a szérumról. Ötcsillag.
2023.12.09. 10:03
Egy hete használom, volt hogy reggel-este is, de a reggeltől végül el kellett búcsúznom, nagyon ragacsos maradt, mondjuk a ragyogással nem vicceltek, de azt feltételeztem hogy a bőröm fog ragyogni, nem a ragacs rajta. Estére viszont ez nem zavaró, így marad a rutinban és elhasználom, mintha már egy hét alatt is látszana hogy valamit használt az egységességben. Ez nem bántja a bőröm, pedig gyakorlatilag bármitől kipirosodik, végre összeraktam egy olyan rutint aminek minden lépése kíméletes hozzá és ez a szérum is nagyon jól beleillik ebbe, várom hogy hosszabb távon mit produkál.
2023.11.18. 21:40
Pár napja használom. Nekem eddig nagyon tetszik, őszintén szólva véletlen vásárlás volt, a propolisos glow serumot szerettem volna, de véletlenül ez került a kosaramba. Végső soron nem bántam meg. Amit eddig el tudok róla mondani, hogy tényleg fényesít, hozza az instant glow hatást. Smink alá, lehet tényleg óvatosan kell, mert picit zsíros hatást lehet vele elérni pár óra után, de óvatosan vagy este teljesen jó. Puhább, hidratáltabb a bőröm tőle. Örömmel használom egyelőre, aztán meglátjuk.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.