Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
anett8820
Bio gránátalmamag-olajjal. Száraz ajkakra. Szintetikus szinező, tartósítószer és illatanyag mentes. Szilikon, paraffin és egyéb ásványi anyag mentes. Növényi alkotóelemei, amennyire lehetséges, ellenőrzött biológiai gazdálkodásból és vadszedésből származnak.
Bőrkímélő hatása bőrgyógyászok által tesztelt.
2017.12.04. 10:04
Szerintem az egyik legjobb, még az alterra ajakápolók között is kiemelkedik. Gyorsan hidratál, felszívódás után puha ajkak. Szép összetevők és jó ár.
2017.08.05. 14:53
Nagyon szerettem,tetszettek az összetevői, a hatása ,de most már hetek óta nem találom a boltokban sajnos.
2017.03.12. 20:03
A legjobb ajakápoló, amit az utóbbi időben használtam. Hidratál és ápol, az ára pedig megfizethető! Viszát, cserepes ajkak!
2017.03.03. 17:16
Nem tudom miért csak ennyin áll a mutatója, nekem nagyon bevált. Kiszáradt, sebes ajkaim már egy éjszaka alatt jobb állapotba hozzák, és nem szárít úgy mint egy labello. Az állaga is kellemes, nem zavaró, és nem túl zsíros.
2017.02.12. 10:16
Vegyes érzéseim vannak az ajakápolóval kapcsolatban. Azért vettem, mert valamilyen bio ajakápolót szerettem volna a kicserepesedett ajkaimra. Az illata kellemes, jól kenhető. Viszont nálam nem volt hatásos. Nem szárítja az ajkaimat, viszont ha kicserepesedett akkor nem is puhítja vissza. Jó alternatíva lehet viszont szájfény helyett. Eddig a gyógyszertári ajakápolók sokkal jobban beváltak nálam, szóval a továbbiakban is inkább olyasmiket veszek majd.
2017.01.28. 18:08
Tökéletes ajakbalzsam. Télen nagyon könnyen cserepesek lesznek az ajkaim, főleg, hogy az influenzás időszakban sokszor kell orrot fújni, ami miatt még rosszabb lesz az ajkaim állapota. Na most ez nagyon gyorsan - SOS - segít, hogy rendbe jöjjön a szám. Csak azért nem sajnálom, hogy elfogyott, mert több ajakbalzsamom is van itthon, közülük jó néhány ugyanilyen hatásos. De ár-érték arányban ez az egyik legjobb!