Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.7
Hozzáadva 2013.05.12.by

Theresia

2014.08.09. 17:05

Nagyon szeretem, csak a testem száraz területein használom (térd, könyök, popsi, kézfej, sarok) mert a problémás területeken (hát,mellkas,nyak,vállak) nem tűri a bőröm a zsírosabb krémeket. Az illata nagyon kellemes, és finom, puha lesz tőle a bőröm. Picit tovább tart a felszívódása,mint egy kevésbé tömény testápolónak.

2014.06.17. 13:53

Sajnálom, hogy megszűnt, ez volt a legjobb testvaja az alverdének, és az illata is finom. Nemsokára elfogy:((((

2014.03.03. 13:08

Kár, hogy megszűnt, nagyon valósághű illata van. Én kézkrémnek használom, úgy jó sokáig elég lesz.

2014.01.05. 19:01

A kis kiszerelés volt meg, nagyon szerettem jól hidratált és nagyon finom illata volt.

2013.11.14. 07:01

Egy barátnőmtől kaptam, akkor nagyon ki volt száradva a kezem, pedig általában jól bírja még a téli strapát is. Már pár használat után ránézésre is jobb lett a bőröm,hát még tapintásra:D Az illatát is nagyon megszerettem.. ez még tavaly volt, de biztos hogy idén is ezt fogom használni:D

2013.11.08. 13:17

2 napja vettem, nem értem akkor miért "nem gyártják". Vagy csak nem tudták eladni. :) Egyértelműen szeretem kategória. Könnyen beszívja a bőröm, kellemes illata van.