Testápolók

4.5
Hozzáadva 2014.10.22.by

Natalka

2013-as limitált karácsonyi kiadás

Az áfonyás-csokoládés, és vaníliás-fahéjas kiadással kapható egy csomagban.

Kiszerelés: 50 ml

899 Ft / 3 db-tól

2015.03.10. 13:28

Nekem a három illat közül ez a kedvencem. Picit fahéjas alma. Egy bajom volt mindhárommal, hogy olyan nehéz, de mégis sok kell belőle. A hidratálása nekem nem volt elegendő. Tehát a csomagolása és az illata bejött, de maga a termék nem teljesített jól nálam.

2014.10.23. 12:38

A testvajak jók, állaguk nyerő így a téli bőrszárazságban. Az igazság, hogy "testvéreire" 5*-ot adtam, de ettől kicsit émelyegtem, nem győzött meg az illat.

2014.07.30. 10:59

Sztem is inkább nyers mint sültalma!:) A testvajak nagyon jók, beszívódnak, jól hidratálnak, alapvetően elégedett vagyok velük. Ennek az almásnak az illatától rosszul voltam, gyorsan elhasználtam.

2014.07.01. 19:08

Ez a kedvenc testvajam, habár még nem próbáltam ki a makadámdiósat :) Télre tökéletesen hidratál, jól beszívja a bőröm és az isteni illat sokáig megmarad utána :) Nyárra kicsit soknak érzem.

2014.04.15. 10:49

Nagyon finom sült alma illata van, nagyon szeretem használni, mert a kis dobozka egy jól hidratáló krémet rejt. Örülök, hogy lecsaptam rá anno, amíg lehetett :)

2014.04.04. 17:50

No, hát idáig tartott, mire felnyitottam, de nem gond, úgyis jobban illik az illata a tavaszhoz mint a télhez. Ez ugyanis nem sült, hanem nyers, friss alma. (Amúgy finom, de nem karácsonyi.)Picivel lemarad a vaníliás mögött mind illat, mind hatás tekintetében, de azért kedvelem.