Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Avon Care Intenzíven Hidratáló Kézkrém Méhpempővel

3.7
Hozzáadva 2017.01.23.by

agi.greendaygirl

A méhpempő fehérjékben és vitaminokban gazdag. Gyakran használják kozmetikumokban tápláló, védő és hidratáló tulajdonságainak köszönhetően. A kézkrém segít növelni a bőr hidratáltságát és segít simábbá és puhábbá varázsolni a bőrt.

2024.04.04. 14:27

Nagyon jó lenne, de kerülöm az imidazolidinyl urea összetevőt, így nem veszem újra. Sajnálom, mert ezt leszámítva szuper lenne.

2023.11.16. 19:13

Többféle kézkrémet próbáltam már mert sajnos mindig is nagyon száraz volt a kezem, de ez az ami bevált nekem. Eszméletlen puha tőle a kezem és nagyon jó illata is van. Örülök, hogy rátaláltam!

2023.06.27. 15:58

Télen amikor sokat mászkálok kesztyű nélkül rendszeresen tiszta seb a kezem, annyira sérül, hogy sokszor még vérzik is. Ilyenkor vastagon feldobom rá ezt a krémet, órákon át rajta hagyom, aztán lemosom, ugyanis valóban nem szívódik be. De nem is bánom mert egy egy ilyen pár órás alkalom után teljesen rendbe teszi a kezem. Az illata is nagyon szuper, legjobb kézkrém.

2023.04.01. 20:39

Télen-nyáron extra száraz a kezem. Sok kézkrémet kipróbáltam, ez vált be legjobban. Hamar beszívódik, jó az illata. Használat után puha kezeket varázsol. Kevés is elég belőle, ezért nekem sokáig elég. Az ára is baráti.

2022.12.05. 11:50

Na nekem ez nagyon nem vált be, amelett hogy szilikonos, nem ért semmit.

2021.05.26. 02:19

Anno, jó pár évvel ezelőtt csodát művelt a kezeimmel. Sajnos a munkám során sűrűn kellett hasznalnom és maximálisan be vált