Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Pórustisztító Arcradír

4.3
Hozzáadva 2022.04.16.by

megyerig

Mélyen tisztítja a bőrt, eltávolítja a pórusokat eltömítő szennyeződéseket és a faggyúfölösleget.

2025.03.24. 04:05

Már évek óta használom. Többször újravettem. Utána nagyon friss az arcom. Mentolos hűsítő érzés lemosás után.

2023.12.20. 22:00

legeslegjobb scrub, hűsítő, jó és gyengéd illattal, apró szemcsékkel. nagyon szeretem, imádom használni!

2023.08.22. 11:34

Számtalan arcradírt próbáltam már, de mindig visszatérek ehhez. Számomra az állaga, a hatása, a radírozó gyöngyök mennyisége pont megfelel. Szépen tisztítja a bőrt, nem erőszakos, de hatásos. A benne lévő mentol még egy kis plusz frissebb érzést is ad.

2022.10.18. 19:57

Hetente 2-3 alkalommal használom.Nagyon jó kis arcradír, szèpen megtisztítja a bőröm,és sokáig elég.

2022.03.20. 08:46

Örök kedvenc arcradír, tinikorom óta, ugyan már elég ritkábban is használnom, de ilyennek mindig kell lennie otthon. Főleg nyáron nagyon frissítő a mentolos hatása miatt.

2021.12.08. 18:19

Állandó lakója a fürdőszobának. Heti 1-2-szer használom, de legszívesebben minden reggel ezzel indítanék. Hűsítő, frissítő, kellően sűrű, nagyon jól radírozó cucc. Érzékeny bőr lehet kevésbé bírja, de nálam alapkellék. Sokáig elég.