Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
dizabella01
Az érzéki vanília illatát ötvözi a szantálfa orientális aromájával, melyek így egy csábító kombinációt alkotnak minden egyes zuhanyzás alkalmával.
2021.06.22. 15:03
Kellemes illatú, krémes állagú, közepesen jól habzik. Nálam nem évszakfüggő, télre vettem, de nyárra is szívesen használom.
2021.04.26. 09:58
Ajándékba kaptam a termékcsalád többi tagjával. Alapból szeretem a vanília illatú kencéket, de ennek nagyon émelyítő az illata. Elhasználtam, de nem fogom megvenni.
2020.02.27. 20:31
Télire pont jó volt az illata, a testápolójával együtt használtam. Nem volt rossz, de volt már ennél jobb tusfürdőm. Eléggé szárította a bőröm, és gyorsan elfogyott.
2018.12.27. 10:28
Egyetlen kifogásom van ezzel a tusfürdővel kapcsolatban: az illata/szaga. Zuhanyzás közben előjön egy nagyon furcsa mellékszag, ami rendesen bántja az orromat. Gondolom ez volna a szantálfa, mert a vaníliát szerintem nem lehet így elszúrni. Próbálom elhasználni azért.
2018.04.19. 03:36
Imádom az illatát ,megpróbálhatnának hasonló parfümöt alkotni,úgyis sokszor jönnek ki újjal.