Testápolók

Avon Sun Napozás Utáni Hűsítő Spray C-vitaminnal

4.7
Hozzáadva 2023.08.02.by

vanillashake

Napozás utáni hűsítő spray c-vitaminnal.

• C-vitaminnal, mely gyulladáscsökkentő hatásairól ismert, E-vitaminnal, mely antioxidáns hatású, valamint hidratáló pantenollal és aloe verával készült termék
  • könnyű állagú, egyszerűen használható
  • segít hatékonyan regenerálni az irritált bőrt, valamint kellemesen hűsítő hatást nyújtanak

2023.07.25. 20:50

Száraz bőr
Vízhiány

Nagyon jó kis cucc, hamar segít a leégésen. Nekem az illata is nagyon tetszik.

2023.02.21. 07:34

Nagyon-nagyon jó a napon leégett bőrre.Minden nyáron használja az egész család nálunk.

2023.02.02. 21:42

Pirosság (rozacea)

Évek óta újraveszem talán már 5-6 éve. Mindig megtalálható itthon, mivel hajlamos a bőröm a leégésre pirosodásra. Előtte sok hasonló terméket próbáltunk, de ez vált be legjobban, nem csak hűsít, nyugtatja a bőrt, de gyorsítja a gyógyulást is. Kellemes az illata és nem ragad a bőr tőle.

2022.08.11. 13:36

Normál bőr
Pirosság (rozacea)

Napozás utáni bőrvédelem miatt rendeltem, főleg a férjemnek aki sajnos hajlamos kipöttyösödni a napon.Idén úgy alakult, hogy csúnyán leégett a napon, rákvörösre, ezzel a sprayvel kentük és már az első használat után jelentősen szebb lett a bőre tőle. Másik, elég híres aloe-s sprayvel is fújtuk neki, de utána csúnyább lett. Egyértelműen ez hatott neki. Napról napra látványosan javult tőle a bőre. Az illata is szuper és gyorsan beszívódik.

Utoljára szerkesztve: 2022.06.13. 14:33 - 2022.06.13. 14:32

Tág pórusok

Leégéshez rendeltem. Kellemesen hűsít, valamelyest enyhítette is az irritációt, de már próbáltam jobb aloe tartalmú terméket is, amely szinte azonnal segített.

2020.07.10. 19:10

Bőröregedés

Nem rossz termék, jól hűsít ( ha hűtőbe tesszük előtte, még jobb.) Könnyű vizes állaga van, jól adagolható, jól kenhető.

Piactér

Több mutatása