Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
fokyandi
Tápláló formula, visszafogott, finom színek, természetes csillogás. Jojobaolajjal, avokádóolajjal, kókuszolajjal és E-vitaminnal.
2024.09.30. 16:50
Először imádtam, szép csillogás, ápolás, tartósság, viszont hosszú távon sajnos nagyon szárította a szám :(
2024.07.14. 22:14
Nagyon szeretem, mindkét árnyalata gyönyörü, kellemesen hidratálja az ajkaimat. Annyira tartós, mint a legtöbb szájfény. Az egyetlen probléma vele, hogy kicsi és gyorsan elfogy.
2024.06.24. 14:29
Kedvenc Avon ajakápolóm. Nagyon finom cukros illata van és szépen csillog az ajkakon. Sajnos gyorsan eltűnik, viszont egy ajakolajtól több nem is várható szerintem.
Utoljára szerkesztve: 2024.02.15. 21:43 - 2024.02.15. 21:41
Harmadjára veszem újra. Ez nálam nagy szó mert elég kísérletezős fajta vagyok. Az viszont engem igazol hogy egy profinál is láttam aki szívesen használja a modelljein. Ez a termék kellemes, számomra hidratáló ajakfény. Nem ragad és szép vizes ragyogó hatása van. Nem szárítja az ajkaimat. Zsebben is elfér .Így újravevős.
2023.12.31. 22:21
Ajándékba kaptam, és nem gondoltam volna hogy szeretni fogom. Egyenesen imádom! Nem kell tőle extrém hidratálást várni, de olyan vizes fényt ad az ajkaknak, hogy tőlem többen is megkérdezték már, hogy fel van-e töltve a szám, amikor ez volt rajtam. Optikailag tényleg olyan hatása van, mintha fel lenne turbózva az ajak.Minimálisan ragad csak.
2023.12.25. 11:54
Picit ragacsos, szép színű, hamar eltűnik az ajkakról, nem hidratáló, kicsit szárazkásnak érzem a szám hamar.