Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
zsizsu
Törlőkendő mandulaolajjal száraz és érzékeny bőrre
Eltávolítja a vízálló sminket.
Nem tartalmaz alkoholt és parfümöt.
2021.05.13. 12:36
Ez a törlökendö nagyon jó .- nem irritál .- tényleg elbánt a vizálló sminkel is .-szép lett utána a bőröm ,nem ragad .- nincs zavaró illata.-nagyon olcsó s nagyon megéri a pénzt --engem nem szárit .
Utoljára szerkesztve: 2020.09.25. 09:27 - 2020.09.25. 09:24
Én szemsmink eltávolítására szoktam venni, és ahhoz bevált. Viszonylag könnyen leszedi a sminket, vagy ha kicsit meg is kell birkózni vele, akkor sem irritálja a szememet. Számomra kellemes érzetet ad, nem szeretem a lemosó folyadékokat, olyan érzetet keltenek, mintha kimosnám a szemeimet, így ez a kendő jó megoldás. Néha ezt használom alapozó lemosásra is, ahhoz valóban nem túl ideális nekem, nem távolítja el az összes sminket és az arcbőrömnek kicsit kellemetlen az anyaga, illetve szárít is.
2020.08.26. 09:08
Valami ritka rossz termék, képtelen leszedni a legminimálisabb alapozót is. Ráadásul nagyon érdes, durva a kendő felülete, vörösre súrolta az arcbőröm. A végén már mindenre használtam (leginkább a munkahelyemen reggelente az asztalt áttörölni) csak fogyjon már el...
2020.07.04. 10:20
Csak otthoni swatcholáshoz szoktam használni a kézfejemre. Azt is ritkán, de arra jó. Egyébként az összetevői nem annyira tetszenek.
2019.11.25. 12:37
Lemossa a sminket, de borzasztóan irritálja a bőröm! Rendesen ég közben és utána percekig. Egyáltalán nem ajánlom érzékeny bőrre.
2019.07.28. 08:23
A dm boxban kaptam. A sminket nem hozza rendesen le az arcról, viszont arcfrissítő kendőnek tökéletes.