Hajápolók

Balea Professional Beautiful Long Csodaszérum

4.3
Hozzáadva 2017.06.14.by

andrej

A Professional Beautiful Long ápoló szérum a hosszú, igénybevett és fénytelen hajat csillogóvá és lágy tapintásúvá varázsolja. Az inka inchi olajat tartalmazó formulát kifejezetten a hosszú haj ápolására fejlesztették ki. Az anti-frizz formula megakadályozza, hogy a haj elnehezedjen - hajvasaló nélkül is. Puha, természetes tapintás.

2024.02.13. 19:12

Nem ájultam el tőle az biztos, igénybevett, nagyon töredezett hajam van nem segített rajta semmit. Jó illata van és kész

2017.10.02. 15:14

Annyira szerettem ezt a terméket, kár hogy már nem látom a DM polcain :( Minden alkalommal, puha, selymes hajat varázsolt. Az illata finom, könnyű adagolni. A kézről is egyszerűen lemosható, nem marad "olajos érzés" a kezemen. Amióta használom, sokkal kevesebb a töredezés is. Kár, hogy hamarosan elfogy :(

2017.09.06. 16:11

Száraz vagy nedves hajra is jó. Nem nehezíti el és szép puhává teszi a hajat. Nem egy csodaszer, de egynek elmegy. Nem biztos, hogy újravenném.

2017.08.21. 10:56

Nővérem ajánlotta még a festett frizurára való verzióját, és mostanra már nem kapható sajnos egyik sem, de ilyet még beszereztem pár hónapja. Az illata finom, nem tolakodó, az olajat könnyű kezelni a pumpás kinyomóval, és nem ragadok durván utána (nyilván kezet mosok, csak egyszerű az eltávolítása szappannal a tenyereimről). Az én hajamnak nagyon jót tesz, közvetlenül hajmosás után, még a törölköző száraz-nedves hajra viszem fel, beledörgölöm, és utána szárítok hajat. A négyszer szőkített-gyötört hajvégeimnek láthatóan és érezhetően felüdülést ad, fésülhetőbb és kezelhetőbb lesz. A hővédelméről nincs fogalmam, mert ha sütöm a hajam, akkor én még Osis+-szal befújom a végeket, az pedig sokat segít. Nagyon szeretem ezt az olajat, sajnálom, hogy kivonják a forgalomból.

2017.07.21. 18:56

Nem hogy nem hidratál,az nem lenne ugye elvarhato.. de szárít.csak hullamos frizurakhoz volt hasznos....

2017.07.06. 10:49

Nem értem miért szüntetnek meg egy ilyen jó terméket...Annyira szeretem az illatát is meg amit csinál a hajammal. Én nem csak a hajvégekre, hanem az egész hajamra fel szoktam vinni és egyáltalán nem zsírosítja, hanem szépen fényesíti és egyszerűen egy sokkal szebb hajat varázsol. Elég sok és hosszú hajam van, sokat használok ebből a termékből, mégis valahogy sokáig kitart. Muszáj bevásárolnom belőle!