Hidratáló krémek

Balea Med PH Semleges 24H Hidratáló Krém

3.8
Hozzáadva 2017.07.19.by

csillag1219

Provitamin B5-tel - a mindennapi bőrápoláshoz. A lágy hidratáló formula mályvakivonattal csökkenti az irritációt és nyugtat. A tartós összetett hatóanyag 24 órás hidratáltságot biztosít. Klinikailag tesztelt, orvosilag ajánlott.

2012.12.14. 00:32

én egyszerűen IMÁDTAM ezt a krémet, minden este használtam! Viszont a napokban épp kifogyott és újat akartam venni, de két DM-ben sem volt. netán kivonták a forgalomból?? Mert az nagyon megviselne:(:D

2012.07.26. 07:59

Szerintem jó kis krém. Tényleg nagyon olcsó és nekem sokáig elég, pedig reggel és este is ezt használom. Szerintem megfelelően hidratál, mégsem zsírosítja túlságosan a kevert bőrömet. Azért váltottam erre mert apró pattanásszerű kiütések voltak az arcomon, és azt mondta a kozmetikusom, hogy az allergia. Amióta ezt használom semmi baja sincsen az arcomnak. A dekoltázsomra is ezt kentem amikor leégett a napon, mert jól nyugtatta. Sminkelni is lehet rá és pattim is kevesebb van amióta használom.

2012.07.03. 10:16

Nagyon könnyű hidratáló, szóval télre igen kevés. Nyárra jó szerintem. Nekem az illatával sem volt gondom. Olcsó is. Szerintem normál bőrre lehet ideális, mert a szárazzal semmit nem fog kezdeni.

2012.06.28. 13:25

Nem voltam oda az illatáért és nem is hidratált valami jól! Csalódás volt.

Utoljára szerkesztve: 2012.03.28. 07:53 - 2012.03.28. 07:49

Nekem nem jött be, se ha keveset kenek, se ha sokat. Nem szívódott be, réteget hagy az arcomon és nem hidratál eléggé, pattanásokat hoz ki, pedig a kombinált bőröm időszakos vízhiányát nem lenne nagy feladat megoldani. Ami tetszett benne, hogy finom és könnyű a textúrája, valamint az illata. Alapvetően inkább árt, mint nem használ.

2012.03.21. 10:18

Pár hónapja vettem nappali hidratálókrémnek a testvérem ajánlására. Nekem bevált, smink alá is jó, de szerintem nyáron fogom a leginkább szeretni, mert könnyű, gyorsan beszívodó krém. Az árkategóriájában 5 csillagot érdemel.