Pakolások, Hámlasztók

4.2
Hozzáadva 2022.04.11.by

jujo

2 x 8 ml

Értékes provanci levendulaolajat, nyugatató citromfű-kivonatot és panthenolt tartalmaz, melyek a felvitelt követően azonnali nyugató hatást fejtenek ki. A shea vaj ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól. Használat után a bőr érezhetően simább és bársonyosabb lesz

2019.06.27. 11:31

Szeretem az illatát, és puha lesz tőle a bőr. Más egyéb hatást nem érzek, de a kiszáradt bőrre mindenképp jó.

2018.02.15. 13:50

Kellemes érzés felkenni. Az illata is tetszik mert szeretem a levendulát :) Nagyon szép puha és egységes lett tőle a bőröm. már ráfért mert folyton fáradtnak tűnik de ez feldobta :) engem megnyert.

2017.04.14. 06:10

Elkapott a levendula-láz, tudatosan keresem a levendulás termékeket, így botlottam bele ebbe a maszkba is. Igazi kikapcsolódás volt a használata számomra, szépen feltöltötte a szárazabb részeket, puha bőrt hagyott maga után.

2016.05.14. 04:17

Nyugtatja és puhává varázsolja a bőrömet. Imádom. :)

2015.12.22. 20:55

Jaj hàt ez csudajó! Bösègesen hidratált kipihent bör, mennyei illat, könnyü hasznàlat. Tuti feltankolok belöle mielött megszüntetik mint minden jó dolgot 😀 Ès nekem a dupla tasak kb. 4 alkalomra elèg, sok van benne. Szuper cucc, csak ajànlani tudom!

2015.08.14. 11:42

Levendulás csoda :) Nyugtatóan hat a bőrömnek, friss és szép lesz tőle.