Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

3.9
Hozzáadva 2014.08.06.by

electropanic99

2 x 8ml

Támogatja a természetes bőrmegújulási folyamatokat és véd a szabad gyököktől.

• A Q10 aktívan támogatja a bőr megújulását.
  • Az omega zsírsavak megvédik a bőrt a kiszáradástól.
  • A panthenol ápol, nedvességet juttat a bőrbe és elősegíti a megújulási folyamatait.

2021.07.01. 19:07

Totálisan semmire sem jó. Zsíros, nehezen kenhető és .. nem ér semmit.

2021.04.03. 16:53

Éjszakára fent szoktam hagyni, reggel lemosom, unána puha a bőröm, finom az illata, szeretem.

2019.11.30. 20:56

Semmire sem jó, iszonyatosan zsíros, napokkal később is olyan zsíros a bőröm utána, hogy lefolyik a smink. Hatalmas pattanásokat okoz.

2019.05.28. 14:07

Örültem, mikor megláttam a DM-ben, mert szeretem a maszkokat és főleg a mézes termékeket. De sajnos nem tudok jót mondani róla, többször is kipróbáltam, semmi változást nem tapasztaltam, a végén pedig már viszketés, allergiás foltok jlentkeztek használat után, így nem próbálkozom vele.

2019.04.15. 11:54

Egy időben nagyon szerettem, és csak ezt voltam hajlandó feltenni az arcomra. Ma már mást is szívesen kipróbálok, de mindig lapul egy a polcomon, mert nagyon jó termék, és igazán megéri az árát. Inkább a hidratálása miatt szeretem, és ad egy kis tiszta fényt az arcomnak.

2018.11.20. 14:58

Mint hidratáló szerintem nem rossz termék, de nagy csodát én nem tapasztaltam. Hidratáltabb volt az arcom, ránctalanító hatását èn nem tapasztaltam. Nekem az illata nagyon nem tetszik. Szerintem nagyon nehéz az állaga, de lehet, hogy ez csak az én kombinált bőrömnek tűnt annak.