Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
prne0919
Szalicilsavval, cink-oxiddal és REGU SEB hatóanyaggal. Pattanásos és mitesszeres bőrre. Tartósan elfedi a bőrhibákat anélkül, hogy a pórusokat eltömítené. Hatásosan megelőzi az újabb pattanások kialakulását.
2017.08.16. 08:20
Gyorsan kellett egy púder és az ára miatt őt választottam. Szerintem nem rossz! Azóta persze lecseréltem egy minőségibb darabra, de aki nem akar sokat költeni egy púderre, annak tökéletes lehet.
2017.05.06. 21:17
Imádtam ezt a kőpúdert. Szárította a pattanásaim. Aztan egyszer csak nem töltötték újra a dm-ben, majd olvastam hogy kivonták a forgalomból. Ezek szerint újra kapható, de én azóta se találom.
2017.03.27. 11:02
Nagyon porzik, a régi sokkal jobb volt. Kb megfulladok miközben használom. Egyébként jó lenne, de így nagyon megnehezíti a felvitelt, száll a púder az egész szobában.
2017.02.17. 08:38
Szeretem ezt a púdert, nekem bevált, nem csodaszer de jól funkcionál. Sajnos kilométerekre van tőlem a legközelebbi dm, ezért ritkán jutok hozzá, itt rossmann van és általában ott szerzem be amire szükségem van, pedig tapasztalatom szerint a dm termékei jobb minőségűek.
2017.02.16. 22:16
Matt, nem okoz pattanásokat, jó a színe és viszonylag tartós. Nem rossz egy 1000 Ft alatti púdertől. Külön csípem a szivacsát!Az egy csillag levonás csak azért, mert bírhatná kicsit tovább.