Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
redrick
2021-ben megújult összetétel!
2025.04.10. 12:39
Jól beszívódik, imádom! Télen amikor a hideg allergiám előjön, nagyon jól tudom kezelni vele. Mindig éjszakára jó vastagon bekenem.
2025.03.23. 14:51
Tökéletes ár-érték arányban! Nem hagy zsíros érzetet a bőrön, hamar beszívódik, és jól hidratál. Illatát tekintve nekem "tisztaság" illata van, amit kifejezetten szeretek. Nem szeretem, ha nagyon parfümös a kézkrém.
2025.03.17. 12:52
Jó illata van, gyorsan beszívódik a tartóssága miatt vonok le 1 csillagot.
2025.02.08. 21:59
Nagyon szeretem, estére szoktam használni. Nagyon kellemes illatata van, és az állaga is jó. 10/10
Utoljára szerkesztve: 2025.02.21. 15:38 - 2025.01.11. 13:27
Ez AZ esti kézkrémem. Szerintem már tizensokszor újra vettem. Időnként elcsábulok valamit kipróbálni, de mindig visszatérek hozzá. A nagy változatból van több elszórva a lakásban (ágy mellett, konyhában, füriben), a kicsi pedig a táskámban.