Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
ohmybrush
2024.05.31. 10:13
Cseh Sephorában vettem. Kellemes a használata, jó kis multifunkciós termék, a színe is szuper, de csak világos bőrű embereknek!A nyári arcszínemmel konkrétan egybeolvad sajnos.
2024.05.25. 15:04
Ez az első bronzosítóm, amivel nincs problémám. Szépen tart, nem sárgás, hanem kifejezetten barna és kontúrozásra és szemhéjpúdernek is tökéletes. Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes bronzert.
2024.01.24. 20:21
Számomra a tökéletes bronzosító. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, a színe is gyönyörű. Régóta csak ezt használom.
2023.12.20. 00:54
Nagyon szép, tökéletes hideg árnyalatú bronzer ami kontúrnak is megállja a helyét. Egyátalán nem sárga, világos bőrre is jó. Könnyű vele dolgozni. Merem ajánlani olyannak is aki új a sminkelésben. A high-end bronzerek közül ez egy pazar választás.
2023.12.08. 22:39
Szép semleges árnyalatú színnek találom, ami több tónushoz is jól passzol, állagra is finom, építhető. Az ára miatt vagyok szkeptikus, kissé lehúzásnak érzem. Tanulni kell a használatát a koszos hatás kivédése érdekében.
Utoljára szerkesztve: 2023.10.25. 06:17 - 2023.10.25. 06:17
A legjobb bronzositó. Első alkalommal a mini verziót vettem meg, de meglátjuk meddig lesz elég. Nagyon szép színe van, könnyen kezelhető.