Sminkek arcra

4.7
Hozzáadva 2023.08.29.by

ohmybrush

8 g
  • elfedi a arcbőr hibáit és egységesíti az árnyalatait
  • üde megjelenést kölcsönöz
  • tökéletes arcbőr hatását kelti
12 370 Ft-tól

2024.05.31. 10:13

Cseh Sephorában vettem. Kellemes a használata, jó kis multifunkciós termék, a színe is szuper, de csak világos bőrű embereknek!A nyári arcszínemmel konkrétan egybeolvad sajnos.

2024.05.25. 15:04

Ez az első bronzosítóm, amivel nincs problémám. Szépen tart, nem sárgás, hanem kifejezetten barna és kontúrozásra és szemhéjpúdernek is tökéletes. Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes bronzert.

2024.01.24. 20:21

Számomra a tökéletes bronzosító. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, a színe is gyönyörű. Régóta csak ezt használom.

2023.12.20. 00:54

Nagyon szép, tökéletes hideg árnyalatú bronzer ami kontúrnak is megállja a helyét. Egyátalán nem sárga, világos bőrre is jó. Könnyű vele dolgozni. Merem ajánlani olyannak is aki új a sminkelésben. A high-end bronzerek közül ez egy pazar választás.

2023.12.08. 22:39

Szép semleges árnyalatú színnek találom, ami több tónushoz is jól passzol, állagra is finom, építhető. Az ára miatt vagyok szkeptikus, kissé lehúzásnak érzem. Tanulni kell a használatát a koszos hatás kivédése érdekében.

Utoljára szerkesztve: 2023.10.25. 06:17 - 2023.10.25. 06:17

A legjobb bronzositó. Első alkalommal a mini verziót vettem meg, de meglátjuk meddig lesz elég. Nagyon szép színe van, könnyen kezelhető.