Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szeleste
2017.12.28. 19:47
Aáltalában sminkalapnak használom és egyszerűen fantasztikus! Imádom az állagát, az illatát, hogy egyből beszívódik a bőrömbe, szóval kíváló termék.
2017.11.09. 07:46
A kedvenc krémem. Az én vízhiányos bőrömre tökéletes nappali krém. Nélküle fél ember vagyok
2017.11.03. 09:03
Nagy kedvenc, mert jól beszívódik, jól hidratál és azonnal lehet rá sminkelni. A szárazabb helyekre kicsit kevés, de szemránckrémmel és a Bioderma szérummal kiegészítve már jól ápoló, tökéletes nappali viselet, főleg a melegebb időszakban, mert nem képez olyan réteget a bőrön, amitől jobban izzadna az ember. Imádom, legalább 5-6 tubust elhasználtam belőle. Nyáron nem kell alá szérum, így nem folyik le a smink.
2017.07.06. 06:58
Régebben nagy kedvenc volt, viszont lefogyott és nem vettem újra. Hetente 2-szer használtam. Az érzékeny részeket szépen nyugtatta és hidratálta. Azonban nekem egy picit kevés.
2017.06.18. 09:13
Par evvel ezelott hasznaltam, akkor nagyon megfelelt a borom igenyeinek.Egy konnyed hidratalo!Most mar keves lenne.
2017.06.02. 10:23
Nekem jol mukodott ez a krem. Kombinalt borom van, de megis tobbszor kuzdok borszarazsaggal, ha nem megfeleloen apolom. A melegebb honapokban ez a light formula nagyon jo, konnyen beszivodik es nagyon jol hidratal. Kifenyesedik nemileg a T-vonalam, de engem annyira nem zavar, 35 fokban barmitol kifenyesedik egy ido utan.