Sminkek arcra

2072 vélemények
Hozzáadva 2021.10.27.by

falatka18

3 g

Rendkívüli tartósságával tökéletesen alkalmazkodik az arcbőrhöz miközben észrevétlenül eltünteti a hibákat. Megbízhatóan fedi el az apróbb bőrhibákat, pigment foltokat és a kisebb véraláfutásokat. A hatékony Camouflage Krém tökéletes fedést biztosít és egy kis púder használatával olyan hatást kelt, mintha vízálló lenne.

3 árnyalatban kapható

2024.10.09. 15:54

2 napja használom és eddig tökéletesnek tűnik, szem alatti sötét karikákra használom és szerintem jól fed, de ami talán még fontosabb nekem, hogy természetes hatása van. Nem válik el élesen, hogy hol találkozik az alapozóm a korrektorral és nem bújik meg a szemem alatti redőkben. Szerintem tartós, sokáig bírja. Külön tetszik, hogy megadják az árnyalat mellé a tónust is! Az "N IVory" árnyalatát használom és megfelel az elvárásaimnak, tudom használni a kicsit semleges-melegebb árnyalatú arcbőrömre.

2024.04.12. 18:16

Krémes állag, viszonylag matt finish.Jól pigmentált, de a matt finish miatt hosszabb napok végén beleül a ráncokba.

Utoljára szerkesztve: 2023.04.02. 21:39 - 2023.04.02. 21:31

Legeslegjobb korrektor! Elrejti az összes bőrhibát, tökéletesen passzol a bőrtípusomhoz, nem üt el, matt felületet eredményez és nem fényesedik át, tartós a fedése, a kis tégely nagyon sokáig elég és ár-érték arányban is szuper. Inkább pattanásokra használom, szem alá kicsit nehéz, de arra ott van ennek a márkának a folyékony korrektora. Nagyon nagyon nagyon csak ajánlani tudom.Update: Az utóbbi időben nem igazán láttam drogériákban, csak az új, lila kupakos változatát, amit még nem próbáltam, de remélem, hogy hasonlóan jó tapasztalatokról fogok tudni beszámolni.

Utoljára szerkesztve: 2022.06.23. 15:30 - 2022.06.23. 15:27

Nagyon szerettem használni a szemem alá. Bár nem erre ajánlják az én érett bőrömön valamiért nagyon jól mutatott. Beült ugyan a ráncokba, de ez nem látszódott, míg a folyékony társainál igencsak szembetűnő volt. Igaz csak egy leheletnyit használtam az ujjaimmal eldolgozva. Olcsó és el sem fogy a lejárati idő végéig.

2022.04.27. 12:29

Egyik kedvenc korrektorom, szuper a fedése és ár-érték arányban verhetetlen.

Utoljára szerkesztve: 2022.03.25. 11:06 - 2022.03.25. 11:02

Szuper korrektor! Tartós, nap vége felé azért kissé beül az apróbb ráncokba, viszont nagyom jól fed és sokáig nem kopik le. Szépen el lehet dolgozni a természetes hatásért és egy pici matt púderrel a tetején tökéletes. Nyilván abszolút csodát nem tesz, ha durvább kiszáradt részre vagy hegre próbálom fel kenni, ott nem lesz annyira természetes, de szem alá vagy foltokra, patikra, ár érték arányban szerintem az egyik legjobb drogériás korrektor.