Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Anti-Blemish Solutions Alapozó

4.3
Hozzáadva 2022.03.24.by

bogyo28

• elfedi az arcbőr hibáit, és egységesíti annak megjelenését
  • összetétele könnyű és olajmentes, így nem terheli meg a bőrt
  • nem ülepszik meg a pórusokban és lehetővé teszi az arcbőr légzését
  • csökkenti a felesleges faggyút
  • segít megelőzni az aknét

6 árnyalatban kapható

12 000 Ft-tól

2024.02.11. 16:38

Én nem tudom van-e ennél csodásabb alapozó és nem is fogom megtudni, mert ki nem próbálnék semmi mást. Adaptalodó szín, könnyű textura, észrevétlen, rugalmas, természetes finish, 12+ órás stabilitás, ápolás.

Utoljára szerkesztve: 2024.02.07. 12:58 - 2024.01.31. 22:07

Zsíros bőrön biztosan szépen működik, de a kombinált bőr szárazabb részein azért tud sok lenni. Nekem kicsit maszkhatásúnak tűnik itt-ott télen. Nyáron, izzadósabb időben telitalálat lesz várhatóan.

2023.12.13. 19:25

Nagyon szépen fed és nem bántja a bőrömet, pedig szinte mindentől kipattogok. Kevés kell belőle és egyelőre tartósnak tűnik, eddig ez a legjobb alapozó amit próbáltam. Az egyetlen hátránya az az adatolás, remélhetőleg ha már kevesebb lesz benne akkor se lesz nehézkes kinyomni a tartójából.

2023.11.17. 17:08

Nem rossz alapozó, egészen szép bőrképet ad. De sajnos ha több napig használom, akkor érthetetlen módon pattanásokat okoz, azokat a pirosas, soha ki nem nyomható fajtákat. :(

2023.06.02. 08:19

Nagyon szeretem, az első alapozó ami nem készíti ki a bőröm nap végére. Nem tömíti el a pórusokat, hagyja lélegezni a bőröm. Én nagyon keveset használok belőle, mert nem szeretem a túl sok alapozót, így nem lesz maszkhatású. A textúrált bőr nem lesz babapopsi simaságú semmitől, ezt nem is várom, de a lényeg, hogy nem generál 15 új pattanást 1-2 nap használat után. Nem szeretem a teljesen száraz matt hatást, mert természetellene, sem a túl fényeset. Felvitel után még nagyon matt és száraz érzete, látványa, viszont percek alatt igazodik a bőrömhöz nem fényes de nem csúnyán mattító. Tökéletes, mindenki megjegyzi, hogy szép a bőröm és ha átizzadnám 30+ fokban is visszaáll egészséges bőrkép, nem lesz zsíros kinézete. Nagyon kényelmes viselni.

2023.04.01. 18:24

Kombinált, zsírosodásra hajlamos bőrrel nekem nagyon bejött.Egy cica-madecassoside szérumra és BOJ fényvédőre kentem. Nem kellett púderezni.A fehérségemhez a CN52 sötét, a két világosabb árnyalat közül kell választanom.Nem irritált és nem okozott semmilyen bajt.Nem fullaszt, nem zavart, nagyon optimális.

Piactér

Több mutatása