Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
kat
Használja az olajmentes, bőrgyógyászok által kifejlesztett Even Better Makeup SPF 15-öt és lásson csodát: bőre smink nélkül is tisztább és egyenletesebb színű lesz, a korfoltok láthatóan elhalványulnak mindössze 4-6 hetes használatot követően. Bármely etnikumú bőr esetén.
2025.03.14. 14:16
Hát igényelt némi kísérletezést. A reggeli arcápolási rutinom szérumaival (hialuron, niacinamid) nem kompatibilis (egymáson alkalmazva beleül az alapozó a pórusaimba, és foltosan oszlik el). A fényvédővel jól kijönnek. Ha csak azt használom alá, akkor működik. Az ujjaimmal viszem fel, azzal lehet a legszebben, az ecset és a szivacs nem ér el ilyen szép eredményt. Engem kicsit szárít az elején, de valahogy ez megszűnik kis idő múlva, és úgy már kényelmes viselet. Selymes, egészséges fényű a bőröm ha rajtam van, nincs erős fedése de én nem is ezért használom, hanem hogy egységesebb bőrképet adjon, amit meg is tesz. A szárításért , és mert kukacosodik a szérumaimmal levonok egy csillagot.
2025.01.15. 13:15
Ajándékba kaptam belőle egy 1,5 ml-es termékmintát 05 neutral (MF) árnyalatban. Nagy konzekvenciát nem tudok levonni egy próba alapján, főleg, hogy a szín abszolút nem passzolt, nekem borzasztóan sötét volt és sárgás. Nem kell belőle sok, de nekem így is maszkos volt és nehéz. Túl jól fed, bár a nem passzoló szín miatt ez lehet csalókás. Én nem venném meg a minta alapján.
2024.05.11. 12:10
CN 28 árnyalat. Annyira eggyé válik a bőröm színével, hogy nem is látszik, ami most nem dicséret. Gyakorlatilag úgy néz ki a fejem, mintha olajjal lenne lekenve: a szeplők, foltok látszódnak és zsírosan fénylik. Majd hidegebb időben is kipróbálom, mert ennyi pénzért nem merem még kidobni. Eddig csalódás.
2024.01.31. 07:26
Természetes bőrképet ad, könnyen eldolgozható az ujjakkal is. Szép fényt kölcsönöz az arcnak. Jól együttműködik a soklépéses reggeli bőrápolási rutinnal is. Nem málik le, nem okoz kipattogzást.
Utoljára szerkesztve: 2023.05.31. 10:29 - 2023.05.31. 10:05
Kinéztem magamnak ezt a számomra nem túl olcsó alapozót, megvettem. Előtte már Clinique hidratálót használtam, az nagyon bevált, ezért próbáltam volna ki ezt. Ez minden pénzt megér! Az első normális alapozóm EZ, előtte csak drogériásak voltak. Annyira természetes hatást kelt, és mégis fed, hogy leesik az állam tőle. Nincs az a vakolat-érzésem sem benne, nem érzékelhető, és ami a legfontosabb, hogy pattanást sem okoz egyáltalán. Én sokáig nem tudtam, mi a helyes sorrend, de a Cliniqueben mindig nagyon kedves eladókkal találkoztam, szóval ebben is segítettek: nem kombináljuk az arcárpolás és a sminkelés lépéseit: tehát szérum, hidratáló, fényvédő, és utána jön rá a smink. Azt is el tudom képzelni, hogy nem mindig használtam hidratálót smink alá, és az okozott pattikat. Nekem az alablaster árnyalat vált be a halvány (talán kissé sárgásnak mondható) bőrszínemre. Az eladó ezt nyomta elsőre a kezembe, és tökéletes is volt.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.04. 12:29 - 2022.09.16. 11:19
Sokáig hadakoztam a Clinique termékekkel, a Váci utcai üzletükben -talán még egyetemista voltam-vérig sértett az eladólány, amikor elég kellemetlenül közölte velem, hogy ez az üzlet nem az én árkategóriám. Aztán túltettem magam rajta, bár sokáig hagyott rossz szájízt bennem. CN 52-est használok, leginkább nyáron, amikor nem nagyon megyek sehova, vagy legalábbis semmi hivatalos megjelennivalóm nincs, kis alapozó, meg pír. Szép bőrfénye van, nem szárít, dundi, tömör alapozóecsettel szépen feltehető. A fedése könnyed-közepes, árban vállalható, nem irritál, kifejezetten kellemes alapozó. Nincs wow-hatás, ez egy megbízható alapdarab, teszi, amit kell, amit ígér.