Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
citromhab
A paletta fényes és matt változatban is kapható.
2019.01.15. 08:58
Jó kis paletta, rengeteg színnel. Bármilyen sminket el lehet készíteni vele. Némelyik szín sajnos eléggé porzik. Nagyon szép árnyalatok vannak benne. Viszont van néhány szín amit sajnos sosem használok, pl a pirosat. Az árát abszolút megéri szerintem.
2018.05.21. 20:34
Szerintem kezdőknek szuper paletta. Mindenféle szín van benne, amivel lehet kísérletezni, ár-érték arányban jó:)
2018.04.23. 14:10
Imádom! Az olcsóbb paletták közt a legjobb. Szuperül pigmentált, és iszonyat tartós. Jól eldolgozható, és keverhetőek a színek. Viszont jól nézzétek meg, honnan veszitek, mert előszeretettel hamisítják. Gondolom az elégedtlenek hamisítványba futhattak bele. Ez is olyan paletta, ami kb élethosszig kitart, óriási mennyiség. Megvettem a 252-est is, különbséget nem tapasztaltam, mindkettő iszonyat jó. Hátránya, hogy körülményes a beszerzése, pláne, ha az ember biztonságos úton akarja megvenni, ahol tuti nem sóznak rá valami kínai hamisítványt. Én Amerikából hozattam, a legbiztosabb, ha a hivatalos oldalukról rendeled meg. Akkor tuti nem vernek át.
2017.06.14. 06:08
Csak pislogok, hogy mennyi jót írnak erről a palettáról. Nekem sajnos hatalmas csalódás. Ha jól emlékszem a makeupplaza oldaláról rendeltem még régebben. Első látásra szerelem volt, sok reményt füztem hozzá. A színei gyengék, iszonyatosan porzik, mindegy hogy alappal vagy picit nedvesebb ecsettel használom, mindegy hogy milyen minőségű, egyszerűen vagy tizszer kell átmennem a szememen vele hogy legyen egy lehelletnyi szine. Sajnos egy csillag :(
2016.10.22. 22:57
RicoCake-kel értek egyet, ez ugyanaz, mint az Ebay-es (haladóknak Aliexpress-es) 10$-os paletta. Ha többet rendel az ember, akkor kb ingyen nyomtatnak rá saját brandet. Már csak azért is látszik, hogy ugyanaz, mert van, aki panaszkodik a pigmentáltságra, másnak pedig jó. Vannak színek a palettán, amik tényleg elég gyengék, de sokkal több a brutálisan pigmentált darab, attól függ, melyik palettáról beszélünk. Eleinte én is azt hittem, hogy majd valami probléma lesz a noname kínai palettával, de gondolom ők sem akarják megvakítani a népet, szóval teljesen jól működik. Még akkor is megéri, ha nem használjuk csak a felét, ennyi pénzért ingyen volt. Barátnőknek vettem ilyet ajándékba tavaly karácsonyra, senkinek sem irritálta a szemét, pedig mindannyian szemüvegesek vagy kontaktlencsét hordanak. Ellenben kivétel nélkül imádták, ki ne szeretne egy szivárványszínű szemfesték-palettát kapni? :D
2016.06.26. 14:43
Ár érték arányban nagyon jó kis paletta. Alappal tartósak a színei, a kevésbé pigmentáltak és élénkek alá fehér ceruzát használok, így azt a színt kapom vissza amit a palettában látok. Saját használatra nem biztos h kihasználható paletta, de mivel én másokat is sminkelek, így tudom hogy bármilyen igény esetén, és extrém sminkeknél is van mit előkapni! Ennyi pénzért meg ajándék.