Sminkek szemre

4.5
Hozzáadva 2011.08.01.by

Vick

2017.04.19. 15:09

Tokeletes. Evekkel ezelott vettem meg a sok fellepesem miatt. Es a sok kosztum miatt sok szin is kellett. Itt mindent megtalaltam. Habar picinek tunhetnek a gombok, de nagyon keves eleg belole, mert nagyon tartos es intenziv a szin. Alig lehet tole megszabadulni annyira. Gyonyoru arnyalatok, es eleg strapabiro a paletta, en pl tobbszor leejtettem, es semmi baja nem lett. Meg evekig fogom hasznalni :)

2016.12.29. 11:04

Nosztalgiával gondolok vissza erre a palettára. Életem első sminkterméke volt, ami azóta is a kis kincseim közt pihen, nem tudok megválni tőle :) Azt kell mondjam, első szemhéjfestéknek/ palettának tökéletes volt, hiszen mindenféle szín megtalálható benne, így ki tudtam kísérletezni, hogy nekem melyik árnyalatok állnak igazán jól. Azóta pár jóval minőségibb szemhéjpúdert illetve palettát tudhatok magaménak, azokkal összehasonlítva a minősége is szuper. Nagyon pigmentáltak a színek, kivételt képeznek ez alól a matt árnyalatok, azok még viccnek is rosszak, de szerencsére, abból nincs túl sok ebben a palettában. :) Picit porolnak, de a jóval drágább Urban Decay púdereim is ugyanennyire porolnak, szóval ezt elnézem neki, megfelelő alappal ez is tartós. A különbségek egy minőségibb fényes szemhéjpúdertől napfényben mutatkoznak meg igazán: ezek a festékek inkább "fényesek", ugyanaz az egyszínű, fényes metálos pigment adja a csillogásukat, míg a minőségibbek esetében millió, különböző színű, szikrázó pigmentet látunk. Nem tudom ennél jobban megfogalmazni, de biztos tudjátok mire gondolok :D Az egyedüli komolyabb hibája, ami miatt egy idő után elkezdtem vágyódni minőségibb festékek iránt, az a színösszeállítás: egyet kell értenem az előttem szólókkal. Viszonylag kevés természetes, mindennapi árnyalat van benne, sok a rikító, hupilila, hupizöld, amiket ma már nem szívesen kennék magamra :D Összességében 3*-ot érdemelne, de az érzelmi kötődés és az olcsó árhoz képest jó minőség miatt megadom neki a 4-et :)

2015.07.24. 06:57

Best paletta, mindent tud, amit kell.

2015.05.01. 10:32

Szuper paletta! Nagyon gyönyörűek a színek, jó ár, kiváló minőség. :)

2014.11.16. 13:01

Tulajdonképpen nagy baj nincsen vele, ennyi pénzért ez egy jó teljesítmény. Viszont több alapvető színt hiányolok belőle. Hupilila és piros van benne, fehér meg gyöngyház nincs, kiértiezt... A palettán belül nagyon eltérnek a minőségek, a mattak nagyon bénák, de a gyöngyházak egészen meggyőzőek. Írják benne, hogy vizesen is használhatók a színek. Valóban, csak utána soha többé, pech. Olyanoknak ajánlom, akik még keresik a stílusukat, és ha megtalálták, cseréljék le két kisebb, jobban kihasználható palettára.

2014.05.27. 06:36

Óriási csalódás! Pedig kerestem rá magyar és angol nyelvű oldalakon, videomegosztókat erről a termékről. Elolvastam az itt lévő kommenteket is és jutottam döntésre hosszú hetek után, hogy rendelek (MUP-tól).Mikor az ujjaimmal próbálgattam a színeket már akkor feltűnt, milyen száraz, érdes, kemény és pereg. Nem az a krémes, finom puha, amihez ha hozzáérsz, akkor erősen fog, nyoma marad.Aztán szememre is próbáltam természetes szőrből készült ecsettel felvinni a szemhéjamra (előtte megtisztítottam az arcom, amit kellett rákentem) és onnan is pergett le!A természetes szőrecset is "karcolja" a port. Hozzáteszem, más termékeknél pl. Yves Rocher-hoz viszonyítva az ecset (és a szivacs is) szépen "működik". Kicsit segít a helyzeten a nedvesített ecset. De csak kicsit. Legalább négyféle lilát kellett egymásra húznom mire mélysége, tömörsége, sűrűsége lett a színnek. Pedig önmagukban nagyon-nagyon szépek a színek!A szivacsos megoldással még rosszabb a helyzet. A hozzá csomagolt aplikátorokkal sem és más minőségibb szivacsokkal sem lehet vele dolgozni. (A szivacsot nagyon megfogja, bele is tapad és a szemre alig-alig visz át, ég és föld a bőrön mutatott pigmentáltság és ami korongokon van. Silány.Kár, hogy nem lehet termékmintát kérni. Legalábbis nem tudok róla.A csomagolás jó, szép. Bár ha így porzik akkor hiába a fedőfólia, össze fog gányolódni az egész paletta.Összegezve: kár érte! Aki teheti még keresse az igazi szerelmét, és abból állítson össze palettát magának.